●Fotbal. Liga a III-a, Seria 7. Jiul Petroșani – Viitorul II Tg.Jiu 5-0 (2-0) [ I-A MAZIL(U)IT! ]

O performanță pe care tânărul Laurențiu Mazilu (20 ani, foto) nu o va uita multă vreme. A marcat patru goluri într-un 5-0, în care Jiul a făcut cel mai bun meci al sezonului.

Chiar dacă oaspeții invocă faptul că au avut mulți jucători de 17 ani (Geană, frații Pirici) și 18 ani ( Caba, Micle) și doar un portar de rezervă, nu se pot lua din meritele echipei petroșenene. În afara celor cinci goluri, Jiul a mai avut câteva ocazii clare, cu Herci, Caralicea sau Mărmăneanu în situația de a marca.
O partidă frumoasă de care, cu siguranță spectatorii, dacă ar fi fost la meci, s-ar fi putut bucura de un spectacol fotbalistic agreabil.

Jiul Petroșani – Viitorul II Tg.Jiu 5-0 (2-0)
● Jiul Petroșani (antr.Avram Moldovan): Adr.Farcaș-C.Pau (min.63 Bălăceanu), Oct.Ionică, Ad.Marin, Stoicoiu-R.Sandu, Herci (min.80 Irimia), Bădărău, Mazilu (min.88 G.Turcu)-Caralicea (min.80 Cuibari), Mărmăneanu (min.63 Simoneac)
●Viitorul II Tg.Jiu (antr.Bogdan Chiriac): Grecu-Caba, Micle, Stăniloiu, Laur.Popescu-Bărăitaru, Pirtea, Geană, Rob.Badea-Rob.Pirici, Dg.Pirici.
Arbitru: Liviu Rășteanu – Craiova
GOLURILE:
1-0: Mazilu (min.10) șut de la 20 m la colțul lung; 2-0: Mazilu (min.25), șut puternic de la 18 m; 3-0: Mazilu (min.52), din acțiune; 4-0: Mărmăneanu (min.62), din lov.liberă de la 20 m; 5-0: Mazilu (min.85), șut de la 12 m.

ETAPĂ CU GOLURI MULTE
● Cu excepția meciului de la Brad (Aurul-Voința Lupac 1-1), gazdele și-au zdrobit sdversari, cu un scor general de 15-1! ● Jucătorii din fruntea golgeterilor –Mediop, Lupuleț, Kayondo-și-au făcut datoria, marcând pentru echipele lor ● Liderul C.S.M. Reșița
s-a distanțat la 12 puncte și poate fi conside­rat învingător detașat ● La polul opus, Aurul Brad are șanse din ce în ce mai mici, în ceea ce privește salvarea de la retrogradare ● Remarcabilă performanța Jiulistului Mazilu, autor a patru goluri în meciul cu Viitorul II Tg.Jiu.

GENU TUTU