● Fotbal, Liga a IV-a Hunedoara | C.S.M.Vulcan – Inter Petrila 1-1 (0-0) [ UN EGAL PENTRU LOCUL 1 ]

E galul obținut de petrileni la Vulcan, coroborat cu înfrângerea Hațegului la Geoagiu, a dus echipa din estul Văii Jiului pe prima poziție în clasament.

Un meci cu un parcurs destul de pacifist până când nervii au cedat de-o parte și de alta, înspre final, soldându-se cu trei eliminări!
Oaspeții au început mai decis, cu destule absențe (A.Câmpean, M.Filip, Zavracu, Sârb, Fl.Dobre), având două ocazii (min.3 și 5) prin B.Matei, cu două „bombe” peste poartă, la care Vulcanul (fără Buțurcă, Bănceanu, Ad.Gabor, R.Moldovan, Găvan, absenți) răspunde cu șutul lui Mândreci (min.36).
După pauză, portarul petrilean Balasz are două excelente intervenții,la D.Belei (min.53) și Horvath (min.77), apoi din păcate un final grotesc, cu îmbrânceli, lovituri „discrete”, înjurături, care au dus în min.90+3 la două eliminări, Ciorâia și Sg.Badea.

C.S.M.VULCAN – INTER PETRILA 1-1
● C.S.M.Vulcan (antr. Dan Voicu): Tr.Câmpean-Șilip (min.82 Burlan), Ciocârlan (elim. min.49), Ciorâia (elim.min.90+3), Vl.Negrea-Krafft, I.Roșian, G.Rădulescu, Mândreci-D.Belei, Horobeț.
● Inter Petrila (antr.Adi Câmpean): Balasz-Tăian, Bg.Matei, Petrariu, Sg.Badea (elim.min.90+3)-Horvath, D.Alexandru, Ad.Duma, Bocu (min.77 Ov.Macavei)-Rzv.Teslici (min.69 Mirci), Diaconu (min.86 Grecea).
Arbitru: Andrei Fodor-Deva | Spectatori: 100
GOLURILE: 0-1: Bg.Matei (min.49) din 11 m, după un fault a lui Ciocârlan, asupra lui Diaconu.; 1-1: D.Belei (min.66), execuție superbă din lov. liberă de la 20 m.

DOUĂ HAT-TRICK-URI ȘI ELIMINARE… ÎN FAMILIE!
●Fostul lider, Retezatul Hațeg, demolat la Geoagiu cu 3-0 de forfait, cu golurile lui Chelariu, hat-trick, în minutele 28,52 și 59 ● Gazdele au rămas în zece jucători, după eliminarea lui Cârdei (min.90+1) ● La Băița 0-0 la pauză, apoi golgeterul seriei, Romică David reușește un hat-trick, marcând de trei ori (min.59, 67, 88) în poarta Daciei Orăștie, oaspeții avându-l eliminat pe Alex.Rill în min.83 ● Minerul Uricani (antrenor Toni Sedecaru) pierde din nou la scor, 0-3 la C.S.M.II Deva, cu goluri primite în minutele 18, 75 și 90 ● Uricaniul a rămas în 9 jucători după ce Daniel Scurtu (min.72) și …Vasile Scurtu (min.73), fiul și tatăl, sunt eliminați de arbitrul Alin Saracol din Deva.

GENU TUȚU