Zilele Petrosaniului nu se vor mai tine în stradã

Nu va mai fi bulversat traficul si festivitãtile ce se tin în aer liber cu ocazia diverselor serbãri vor fi organizate într-o altã locatie.
Asta, pentru cã, si la ultimele evenimente, tot orasul a fost blocat de tarabe, instalatii din parcul de distractii si scenã. Ideea a venit si pentru cã, toate restrictiile de circulatie ce au fost impuse de Festivalul berii s-au suprapus peste cele impuse de lucrãrile celor de la Apa Serv, iar orasul a devenit un calvar pentru soferi.
„Ne gândim la o altã locatie. O astfel de locatie ar fi stadionul Jiul si putem lua în  calcul ca aceste evenimente sã se desfãsoare într-un spatiu închis în care sã nu deranjãm nici circulatia rutierã. Deci, luãm în calcul acest lucru”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi,  primarul municipiului Petrosani. Zeci de oameni au ajuns la spectacolele organizate în aer liber la Petrosani din toatã Valea Jiului, însã, foarte multi s-au plâns de fumul de la grãtare, de faptul cã acestea curg pe carosabil si lasã dâre de ulei ce greu sunt scoase, desi administratia localã a curãtat locul dupã festival. Mai mult, oamenii au reclamat si lipsa de igienã a celor ce au ajuns în zona târgului si care au folosit orice spatiu mai la adãpost pentru a-si face necesitãtile. Asta, desi existau toalete  publice deschise, iar cei mai afectati au fost soferii care locuiesc în zona centralã si care au fost nevoiti sã caute solutii sã iasã din oras.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Zilele Petrosaniului nu se vor mai tine în stradã

 • 3 septembrie 2019 la 20:09
  Permalink

  Zilele Petrosaniului nu se vor mai tine în stradã.
  Has de-a-ci ! Vreti sa moara de foame patronii de pe centru orasului.
  Faliment srie pe astia. Astia au vanzari serioase prentru tot anul doar de zilele Petrosaniului, in rest sunt doar figuranti cu terase pline de clienti care tin masa ocupata trei ore cu o bere si-o cafea. In rest plaja gratis la umbra.

 • 3 septembrie 2019 la 20:45
  Permalink

  Da,dar sa se schimbe tevile de termoficare pana la usa apartamentelor!

 • 4 septembrie 2019 la 15:15
  Permalink

  Tineti evenimentele unde vreti si cand vreti,dar, nu mai cheltuiti bani contribuabililor pe tot felul de evenimente de …. (Intelegeti voi) .

 • 4 septembrie 2019 la 23:23
  Permalink

  Mai bine ati folosi banii publici pentru ceva util comunitatii locale, decat sa faceti si sa platiti circ din banii publici.

Comentariile sunt închise.