Zăpadă pe cele mai spectaculoase drumuri din țară

Zăpada s-a așternut pe cele mai spectaculoase drumuri din țară. Transalpina și Transfăgărășanul au fost acoperite de un strat de omăt. Drumarii au intervenit cu utilaje şi cu material antiderapant pe Transfăgărăşan şi pe Transalpina, unde a nins, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care precizează că este prima astfel de intervenţie din acest sezon. De asemenea, CNAIR reaminteşte că începând din 20 octombrie sectoare de pe cele două drumuri naţionale vor fi închise circulaţiei publice.
”Primele intervenţii cu lamă şi material antiderapant din iarna 2020-2021. Se intervine cu lamă şi material antiderapant pe DN7C, Transfăgărăşan, şi DN67C, Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, pentru asigurarea condiţiilor de circulaţie în siguranţă pentru participanţii la trafic”, transmite CNAIR.
De asemenea, Compania reaminteşte că începând cu data de 20.10.2020 se închid circulaţiei publice următoarele sectoare de drum: DN 7C între km 104+000 ( Piscu Negru ) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada ) și DN 67C – între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).
”Precizăm că măsura închiderii circulaţiei rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone”, subliniază CNAIR.
Cosmin BACIU