Weekend sportiv de Valea Jiului / Va stopa Universitatea echipa din Bãita?

Matematic, campionatul Ligii a IV-a Hunedoara nu si-a desemnat campioana. Liderul Soimul Bãita pãstreazã un avans serios de sase puncte fatã de locurile 1 si 2, dar o înfrângere a sa la Petrosani ar relansa oarecum campionatul.

„Suntem hotãrâti sã câstigãm, desi nu ne dã nimeni nicio sansã. S-au purtat urât cu noi în tur, bãietii au o mare ambitie de victorie. Ne-am dori sã câstige o echipã din Valea Jiului locul 1” a declarat Gabi Nitu, antrenorul celor de la Universitatea Petrosani.

În cealaltã parte a Vãii Jiului, un derby în aparentã fãrã istoric, Hercules Lupeni – Jiul Petrosani: „Ce sã mai spun dupã 1-6 cu Aurul Brad? Greu mai putem pune în teren o echipã care sã facã fatã competitiei… Avem multe absente, va fi greu la Lupeni, dar sper sã scoatem din acel meci cât mai mult”, a spus Sorin Ghitan, antrenor secund la Jiul Petrosani.

În fine, un alt joc decisiv la locul 1 este Retezatul Hateg – Inter Petrila: „Mergem la victorie! Dacã obtinem cele trei puncte si învingem apoi Bãita la noi la Petrila, avem sanse mari la locul 1. Din pãcate, avem o absentã importantã, Iosif Kalai accidentat, nu va putea juca”, a precizat Avram Moldovan, antrenorul petrilenilor.

Genu TUTU