Week-end pe pârtiile din Valea Jiului

Si în Parâng, dar si la Straja au loc evenimente dedicate celor ce iubesc muntele. Si, dacã în Parâng, la finele sãptãmânii viitoare, începe WinterFest, la Straja, din acest week-end, ne întâlnim cu organizatorii SnowFest.
„Dupã un an de pauzã, reluãm seria evenimentelor din tarã, de aceastã datã la Straja – cel mai mare  domeniu schiabil din România. Cu aproximativ 2 luni înainte de main  event-urile din Franta: Snow Fest – 2 Alpes si Snow Fest – 3 Vallées facem încãlzirea în Statiunea Straja”,  spun organizatorii, care îndeamnã, pe pagina oficialã a evenimentului, turistii sã vinã la noi, pentru cã „statiunea Straja dispune de 26 km de pârtii, 11 instalatii de transport pe cablu ce vã asigurã accesul facil la toate pârtiile din statiune: 4 telescaune, 6 teleskiuri si o telegondolã”.
În 15 februarie, la Straja  va avea loc Cupa Baloo, iar în 22 februarie este programatã Cupa Fischer la schi alpin. Seria evenimentelor sportive din munte va continua în data de 29 februarie, atunci când va avea loc Carnavalul Zãpezii si Festivalul Oamenilor de Zãpadã.
Luna martie este dedicatã Cupei Comexim în data de 7 martie si cupei Veteranilor în data de 14 martie. Dar pânã atunci, în week-end-ul 13-16 februarie, în Parâng vin, la festival: Suie Paparude, Adrian Despot & Cezar Popescu (Vita de Vie Acustic), Mihnea Blidaru & Nick Fãgãdar ( Luna Amarã Acustic Set) si Tapinarii.
Vibe-ul petrecerilor marca Winterfest va fi adus de creatorii de muzicã Gojira & Planet H, Suburbia 11, K-lu, Dj Sauce, Madliquid, Grecescu, Dodo, Kosta, Dj Prankie, Ikim, Drunken Pineapple si DJ Mirel B2B, ori DJ Alex Pintilie.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Week-end pe pârtiile din Valea Jiului

 • 28 ianuarie 2020 la 20:07
  Permalink

  Este frumos in Parang si Straja !

 • 29 ianuarie 2020 la 05:50
  Permalink

  depinde cine spune asta..

 • 29 ianuarie 2020 la 08:50
  Permalink

  Poate spuneti si poulimii ce inseamna snow-fest si winter-fest.Nu de alta dar unii au inteles ca -n Straja si Parang se da gratis vin fiert si fasole cu cîrnati …..

 • 29 ianuarie 2020 la 11:16
  Permalink

  snow fest a fost in straja, acum cateva saptamani, atunci cand jandarmii au gasit pe partie un portofel in care erau si pliculete cu prafuri albe. dupa cum stiu chiar si minerii negri, praful alb recreativ-creativ se mai numeste si snow. daca se mai imbata paletica sau alt interlop protejat de politie e gata si un fest. deci, snow si fest. va asteptam cu drac.

Comentariile sunt închise.