Vulcan. Termoficarea porneste în 15 noiembrie

Abonatii sistemului centralizat de termoficare din Vulcan vor simti cãldura abia în data de 15 noiembrie. Nu este vorba de abonatii casnici pentru cã acestia nu vor beneficia de cãldurã din cauza datoriilor.
Singurii care vor avea cãldurã în sistem centralizat vor fi cei din institutiile publice si firmele private care au încheiat un astfel de contract.
“În data de 15 noiembrie vom porni termoficarea. Pânã atunci se fac probele”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.
Majoritatea unitãtilor de învãtãmânt sunt racordate la surse alternative de încãlzire. Existã însã o exceptie. Scoala Generalã nr. 5 din localitate se încãlzeste pe baza agentului termic furnizat în sistem centralizat.
“La scoala 5 nu avem alternative la încãlzire. si aici va porni agentul termic în data de 15. La celelalte scoli avem sisteme alternative de producere a agentului termic”, a mai spus sursa citatã.
În tot acest timp, pãrintii elevilor de la scoala numãrul 5 din Vulcan se plâng de faptul cã cei mici îngheatã în sãlile de clasã.
Monika BACIU

Un comentariu la „Vulcan. Termoficarea porneste în 15 noiembrie

  • 9 noiembrie 2017 la 20:45
    Permalink

    sa se schimbe tevile de termoficare de la Termocentrala Paroseni pana la usa apartamentelor pentru deveni rentabila termoficarea in valea jiului

Comentariile sunt închise.