Vochitoiu nici nu confirmã, nici nu infirmã cã va fi numit ministru delegat

7Cum nu iese fum fãrã foc, asa nici vorbele ”grele” nu ies fãrã temei. Este cazul numirii senatorului de Valea Jiului, acum UNPR, Haralambie Vochitoiu, în functia de ministru delegat pentru dialog social din cadrul Ministerului Muncii. Si cum este bine sã verifici vorbele direct la ”împricinat”, senatorul a spus da si nu, nu si da… Prin cercuri din Valea Jiului, unele cu adevãrat credibile, am aflat cã sãptãmâna viitoare va veni o veste bunã pentru Valea Jiului. Cu greu am reusit sã aflãm despre ce este vorba. ”Senatorul Haralambie Vochitoiu va fi ministru pe probleme sociale”. Deci ceva secretar de stat?, am întrebat noi. Nu. Atunci titulatura exactã în structura de organizare a Ministerului Muncii Familiei si Protectiei Sociale este ”ministru … mai departe

2 comentarii la „Vochitoiu nici nu confirmã, nici nu infirmã cã va fi numit ministru delegat

  • 14 august 2014 la 08:45
    Permalink

    Nu mai minti Haralambie. Ministrul delegat pentru dialog social este Aurelia cristea, deputata si vicepresedinta PSD Cluj, om de baza al lui Ioan Rus.Ministru pe probleme sociale? poate ministru cu probleme penale, asta da, ti se potriveste. oricum, la Bucuresti au plecat spre sediile centrale ale ziarelor o caracterizare completa despre tine, la initiativa cuiva din psd petrosani. Greselile te urmaresc.

  • 15 august 2014 la 09:29
    Permalink

    Asta ajunge ministru asa cum se revarsa Nilul: o data la 6 luni. Fantastic de valoros omul: toate guvernarile l-au vrut ministru, dar niciuna nu l-a si propus efectiv. Stimata doamna Firtulescu, ar fi pacat sa cadeti in capcana propagandei lui Vochitoiu. Nici macar fituica sponsorizata la greu de coruptul Haralambie,zvj nu a batut toba pe presupunsa numire a acestuia. Mult mai realist, dupa ce s-a intamplat cu Nastase, Voicluescu, Nicolaescu, Constantinescu, Bunea Stancu &co ar fi ca Vochitoiu sa fie propus pentru arestare. In executare silita oricum este.Cetcetat de DNA pentru deturnare de fonduri europene oricum este. Cititi de curiozitate ce a spus presedintele CSM Livia Stanciu despre Vochitoiu si propunerea lui ca arestarea sa devina efectiva numai dupa publicarea motivarii: O LOVITURA DATA STATULUI DE DREPT, O MASURA CARE VINE IN SPRIJINUL INFRACTORILOR. Atat!

Comentariile sunt închise.