Vochitoiu e Ciocoiu`!

Vochitoiu e ciocoiu! si nu o spunem noi, ci însusi liderul maxim al poporului Dan Diaconescu, dacã parafrazãm spusele dumnelui. Potrivit sefului PP-DD niste ciocoi ar fi destabilizat situatia partidului si ar fi îndrãznit sã spunã cã mâna dreaptã a lui DD, Tudor Barbu, ar fi demisionat din formatiunea mov.

Ziarele au urlat, televiziunile au titrat breaking news si… ce sã vezi!!! Vochitoiu a iesit vinovat, dar spãlat si curat fãrã patã. Cum? Simplu! Senatorul nostru a dat declaratii încã de  luni dimineatã, doar cã pânã seara avea amnezie si nu mai recunostea, ba chiar parafraza.

4-1Dar s-o luãm încet: “Mi-a spus astãzi (Barbu – n.r.) cã ar vrea sã plece din partid si l-am întrebat si l-am rugat dacã mai putem face ceva sã nu se întâmple lucrul acesta. A zis cã se mai gândeste, eu sper totusi sã nu se întâmple lucrul acesta”, a declarat Vochitoiu, precizând cã urmeazã discutii luni în grupul parlamentar, la care va lua parte si Dan Diaconescu – titrau toate site-urile luni seara.

Vochitoiu, zâmbind în spatele lui Dan Diaconescu, care i-a adunat pe toti senatorii si deputatii la partid, a venit apoi si a zis cã nici nu a vrut sã comenteze despre acest subiect, care a fost gresit înteles de presa ce l-a amplificat.

Asta, imediat dupã ce Tudor Barbu a iesit pe post si a declarat cã nu va pãrãsi corabia mov.

Senatorul resturilor a iesit încã o datã basma curatã, iar nouã nu ne rãmâne decât sã îl credem asa cum l-am crezut si în campania electoralã, cã doar nu cu voturile noastre a ajuns acolo…

Diana MITRACHE

3 comentarii la „Vochitoiu e Ciocoiu`!

 • 15 mai 2013 la 12:56
  Permalink

  Noroc cu o parte din presa Vaii Jiului ca scoate la iveala manariile senatorului, din resturi, vochitoiu haralambie,mare maestru in minciuna, hotie, viclenie,inselaciune, populism, etc.Cine mai crede in cea ce spune vochitoiu?,probabil nici el.Totusi are un merit pentru faptul ca ori de cate ori a fost cercetat pentru faptele penale pe care le-a savarsit,si nu au fost putine, a scapat basma curata,asa cum o sa scape si in cazul furtului de apa.Asa ca baiul este si in alta parte, cred ca va-ti prins.

 • 15 mai 2013 la 20:35
  Permalink

  Parca vad domnu Doru ca maine poimaine apare in presa din Vale (o anumita parte a ei) o actiune de spalare si imparfumare a Senatorului din Resturi de zile mari. Ce tupeu, cat poate sa minta. L-a vazut o tara-ntreaga ce a spus si a acuzat presa ca a inteles gresit , ca a amplificat. Si mincinos, si hot, si prost, si nesimtit. Jeg uman!

 • 21 mai 2013 la 09:50
  Permalink

  da, un hot, care fura de la salariati, dar cine sa-l ancheteze ??? fura de unde apuca, de la stat, de la prieteni, de la cei care inca mai au incredere intr-un hot si mincinos !!!

Comentariile sunt închise.