”Vitejia” i-a costat libertatea

Indivizii care au provocat scandalul în cartierul Micro 6 din municipiul Hunedoara, unde s-au confruntat cu echipajele ce desfăşurau o acţiune de verificare a respectării deplasării spaţiul public pe parcursul stării de urgenţă, au ajuns după gratii.
Costineanu Ionel, Moldovan Gheorghe, Laco Ştefan şi Moldovan Francisc au primit mandate de arestare pentru 30 de zile şi sunt învinuiţi de ultraj, tulburarea liniştii şi ordinii publice sau distrugere. Prin intermediul apărătorilor din oficiu indivizii au cerut judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Hunedoara să fie dispuse măsuri preventive mai blânde împotriva lor, respectiv arest la domiciliu sau chiar control judiciar. Solicitările le-au fost respinse, însă indivizii pot contesta soluţia magistraţilor din Hunedoara. Reamintim că suspecţii alături de alţi indivizi au provocat un scandal în stradă după o acţiune de verificare a autorităţilor. Poliţiştii au identificat o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliţie întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege şi, mai mult decât atât, era recalcitrantă. În acel moment o parte dintre cei prezenţi în zonă au devenit violenţi la adresa poliţiştilor şi i-au atacat. Echipajele au fost nevoite să folosească armamentul şi au fost trase mai multe focuri de avertisment, însă scandalagii nu s-au supus somaţiilor. Ulterior, echipele sosite în sprijin au restabilit ordinea iar luptătorii de la Serviciul de Acţiuni Speciale al IPJ Hunedoara i-au ridicat pe toţi participanţii la scandal. Alţi cinci indivizi sunt şi ei cercetaţi pentru participare la scandal, iar alţii au fost amendaţi.
Maximilian Gânju

2 comentarii la „”Vitejia” i-a costat libertatea

  • 23 aprilie 2020 la 06:14
    Permalink

    Pt ?igani ??tia imputiti din toat? ?ara trebuie sa stam noi in casa si sa respect?m starea de urgen?? dar ciorile nu ??tia trebuie b?ga?i în custi si sa nu i mai facem vedete pe tv ca m?nânc? mel si alte cacaturi

  • 23 aprilie 2020 la 14:27
    Permalink

    Astea sunt gunoaiele. Sa ramana omul de rand fara fonduri+mancare, sa vedeti atunci omor. Nu aveti destula politie si armata, ce baie de sange va luati. Succes.

Comentariile sunt închise.