Violuri în familie, trendul toamnei la Lupeni

Un tânãr si-a violat mama si a fugit de acasã, iar o minorã sustine cã tatãl sãu a profitat de ea. Politistii din Lupeni au în cercetare douã cazuri de incest si viol, produse în douã familii din municipiu. Pe de o parte, o minorã îsi reclamã tatãl cã ar fi obligat-o sã întretinã raporturi sexuale, iar de cealaltã parte o mamã sustine cã fiul sãu a violat-o.

 

Carmen Cosman

O fatã de 16 ani s-a prezentat marti dimineatã la Politia Municipiului Lupeni pentru a reclama cã tatãl sãu a violat-o. Fata, însotitã de mama sa, le-a spus oamenilor legii cã ultima datã tatãl sãu a obligat-o sã întretinã relatii sexuale la finele lunii septembrie, însã si cu o lunã în urmã a avut loc o faptã similarã.

Acum, minora si-a luat inima în dinti si i-a povestit mamei sale prin ce a trecut, iar împreunã s-au dus la politie.

Povestea este putin mai complicatã, iar politistii din Lupeni încearcã sã descâlceascã itele acestui posibil caz de incest. Existã informatii cã tatãl sãu i-ar fi interzis fetei sã se mai vadã cu prietenul ei. Nu îi plãcea de el si nu vroia sã-l vadã în preajma fiicei sale, iar fata ar fi încercat în acest fel sã se rãzbune pe pãrintele ei.

Bãrbatul, în vârstã de 57 de ani, neagã cã s-ar fi atins de fata lui. „Se fac cercetãri sub aspectul comiterii infractiunii de incest”, a declarat comandantul Politiei Lupeni, Romeo Amurãritei.

De asemenea, politistii cautã un bãrbat de 34 de ani, care si-a violat mama si apoi a dispãrut de acasã. Fapta s-a petrecut în noaptea de luni spre marti si, din câte se pare, a fost favorizatã de consumul de alcool. Femeia, în vârstã de 57 de ani, a venit marti dimineata la politie si a reclamat cã propriul sãu fi a abuzat de ea. În acest caz fapta pare sã se confirme, pentru cã victima prezenta mai multe echimoze. Fiul femeii, care a lucrat la o fermã agricolã din Sibiu, a dispãrut, însã de acasã, iar acum politistii sunt pe urmele lui. „În acest caz au fost declansate cercetãrile pentru comiterea infractiunilor de viol si incest”, a precizat Amurãritei.

Un comentariu la „Violuri în familie, trendul toamnei la Lupeni

  • 17 octombrie 2012 la 23:03
    Permalink

    Daca la noi nui ca in alte stat case de toleranta si locuri de munca platite oameni,sa se duca acolo sa platesca.Cine vrea sa faca meseria asta sa fie organizat de stat

Comentariile sunt închise.