Violatorul din Lupeni rãmâne în arest

11Greblã Ioan Adrian, recidivistul de 34 de ani, din Lupeni, acuzat cã a violat o tânãrã 19 ani, va rãmâne în arest preventiv dupã ce a acceptat decizia judecãtorilor de la Petrosani care au emis mandat de arestare pe numele sãu.

Bãrbatul n-a mai atacat decizia magistratilor cu recurs si dacã va fi gãsit vinovat riscã pânã la zece ani de închisoare. Greblã Ioan Adrian este un individ violent care are în spate un bogat cazier adunând circa zece condamnãri, spun surse judiciare.

Acesta a mai fost condamnat în anul 2009 la închisoare pentru cã a întretinut raporturi sexuale cu un minor, iar pentru cã mamei copilului i-a fost teamã sã se constituie parte civilã a scãpat doar cu o condamnare de sase luni. Individul este acuzat acum pentru cã a amenintat cu cutitul o tânãrã si apoi a violat-o. Fata lucra la un bar, unde bãrbatul îsi petrecea timpul. În noaptea de 13/14 septembrie a.c., ea a fost acostatã de Greblã, acesta propunându-i sã o conducã spre casã. Dupã ce au ajuns pe o alee întunecatã, a scos un cutit si a amenintat-o pe tânãrã. Apoi. a fortat-o sã-l urmeze în apartamentul unui prieten, unde, tot sub amenintarea cutitului, a obligat-o sã consume bãuturi alcoolice si sã-i satisfacã poftele.

Maximilian Gânju