Eveniment

Violator condamnat la 11 ani de închisoare cu executare

Recidivistul a fost aspru pedepsit pentru violarea unei minore si tâlhãrirea altor trei femei.  Violatorul, pe lângã pedeapsa cu închisoarea, va trebui sã achite si despãgubiri  materiale si morale de peste 5000 de lei.

Tânãrul din Petrosani care a violat o minorã ce practica prostitutia pe soseaua de centurã a localitãtii a fost condamnat de judecãtori la 11 ani de închisoare. Alin Adrian Koracsony zis ”Moldoveanu” abia iesise din puscãrie unde ispãsise o altã condamnare de 11 ani, tot pentru violarea unei minore. Magistratii au tinut cont si de faptul cã individul nu si-a recunoscut fapta, dar si cã a recidivat la scurt timp dupã liberarea conditionatã.

Koracsony a primit pentru violul si tâlhãriile din vara acestui an mai multe pedepse cuprinse între trei si cinci ani, iar dupã aplicarea sporului si restului de pedeapsã de la condamnarea anterioarã, a rezultat o sentintã de 11 ani. Solutia nu este una definitivã si individul poate face apel. Reamintim cã violatorul a fost arestat în vara acestui an, la circa o lunã de zile de la comiterea violului, pe baza descrierilor date de victime si corelate cu probele ADN.

Acesta a urmãrit-o pe minora care se prostitua alãturi de mama ei si pe o strãdutã întunecatã din zona cartierului Colonie, a violat-o. Câteva zile mai târziu a încercat sã o violeze si pe mama tinerei si pentru cã femeia s-a opus, recidivistul s-a multumit doar sã o tâlhãreascã. „Moldoveanu“, a încercat sã se sinucidã, dar n-a avut curaj sã-si ducã gestul pânã la capãt si a suferit câteva rãni superficiale. Acesta a sustinut în fata anchetatorilor cã nu este vinovat de viol, pentru cã victima sa a convenit sã întretinã relatii sexuale cu el, dar n-a mai avut explicatii si pentru jefuirea celorlalte trei victime.

Maximilian Gânju