Vineri e bursã!

 

Putin peste 20 de locuri de muncã oferã agentia din Petrosani la bursa ce are loc vineri dimineatã, începând cu ora 9,00.
Potrivit celor de aici, vor fi locuri de muncã în diverse domenii, dar sunt foarte putine oferte, comparativ cu alte judete, cum ar fi, spre exemplu în Târgu Jiu, unde oferta este de 700 de locuri.
„Fiind o bursã generalã, stabilitã la nivel national, din pãcate, numãrul de locuri de muncã, pe care, pânã în momentul de fatã, îl avem confirmat de angajatori, nu este foarte mare. Avem 28 de locuri, în constructii si în  comert si servicii”, a spus Judith Babtan, sefa ALOFM Petrosani.
Ultima bursã a avut loc în luna martie si a fost dedicatã atunci constructorilor. Si atunci oferta a fost de 27 de locuri de muncã, iar somerii care au venit nu prea aveau calificãri. Si asta, în conditiile în care în acest domeniu, salariile sunt extrem de atractive.
Bursa de vineri se desfãsoarã în toate agentiile din judetul Hunedoara, iar somerii sunt asteptati sã îsi gãseascã o oportunitate.
Diana Mitrache

9 comentarii la „Vineri e bursã!

 • 12 aprilie 2019 la 17:58
  Permalink

  IAR LATRI DEGEABA !!!

 • 12 aprilie 2019 la 22:18
  Permalink

  Din pacate nu prea ,,latra degeaba”!Pleaca tinerii pe capete in orasele mari sau in afara!Pleaca pentru ca aici nu au absolut nicio perspectiva!

 • 13 aprilie 2019 la 11:58
  Permalink

  omul asta are mare dreptate ,nu se face nimic ptr a inlocui mineritul ,care incetul cu incetul ,va disparea din valea jiului

 • 13 aprilie 2019 la 14:09
  Permalink

  Cretinilorrrr ! asta face comparatie cu marile orase din tara , cu bugete mari pt investitii ! MANIPULAREA E O ARTA ,, HANDICAPATILOR !!! Meritati sa fiti jigniti ! nu mai puneti botu ! asta face bani din link ala de kkat ! nu mai puneti botu !!!!!

 • 13 aprilie 2019 la 17:11
  Permalink

  cat poti fi de idiot….cum asi putea sa fac bani dintr-un link care e un articol de ziar….bautura, saracia lipsa de educatie ti-a luat si ultimul gram de minte….mai bine ti-ai regla tastatura….dupa „n” comentarii pe care le-ai trimis…majoritatea cu atacuri si injuraturi ….nici macar acum nu ti-ai dat seama cum iti sunt postarile…..deschide fereastra apartamentului tau care nu valoreaza nici cat un loc de parcare de prin cluj sau timisoara (oare de ce ? )…si admirati zona……poate gasesti si articole despre zone mult mai indepartate decat valea jiului….care sunt cu 100 de ani inainte…cu investitii si parcuri industriale….si nu ma refer aici la mari orase ….poate unele sunt mai mici ca suprafata decat petrosaniul…..dar e prea mult de gandit si de cautat pentru tine…..dute mai bine la „cinema ” si mai da un „gat”….

 • 13 aprilie 2019 la 20:03
  Permalink

  HaCkEr,esti rupt total de realitate,traiesti pe alta lume!Omul nu se refera doar la ,,marile orase”,dar unicul tau neuron nu poate pricepe!Iti dau un pont!Ca tot ai acces la internet,de oraselul Sebes ai auzit?Documenteaza-te cam ce se intampla acolo!Cam ce investitori sunt,cum e cu somajul etc!Ca sa vezi ce fac altii,in timp ce tu pui botul la ,,realizarile” din Vale,gen inlocuit borduri si toaletat copaci!Dar tu nu ai nicio vina,esti multumit cu situatia!

 • 13 aprilie 2019 la 21:54
  Permalink

  fane …..degeaba ai explici…..lasa-l in lumea lui ….ai dreptate in legatura cu sebesul….se cunosc investitiile celor de la daimler…aceea e o zona ” luata in calcul de multi ani de investitori germani „…si odata cu aparitia lor au aparut si in jurul lor o gramada de contractanti, subcontractanti si furnizori locali….care si-au dezvoltat afacerile……si in zone mai indepartate au aparut parcuri industriale cu investitii…..vezi cazul parcului industrial de la letcani…..si nu numai…..inclusiv bistrita cu dealurile bargaului are o investitie cu aproape 7000 de oameni …la Leoni….ori impozitele platite de acele firme ..salariile… taxele locale… toate au permis administratiilor locale sa incaseze bani …….si nu putini……iar aceste firme internationale contracteza …dau de lucru la o gramada de furnizori locali…….in timisoara sunt firme mici care pe baza volumelor si a comenzilor primite de la marile firme s-au dezvoltat enorm… au comenzi pentru ani de zile de acum inainte…..si-au construit hale industriale de mii de metri patrati cu utilaje si sute de angajati……dar unde nu e administratie sau mai bine zis unde e administratie „A LA VALEA JIULUI ”,…..”a la valea jiului este situatia”…….sa te afli la 300 km de granita …sa ai posibilitati de turism …inculsiv de industrie…..sa iti bata la usa firme internationale gen Yazaki …..si tu sa fi in halul in care esti…….cu niste darapanaturi care se vad din varful muntelui cat de jalnice sunt…….Rusine administratiei voastre locale…….ar merita sa va adunati cu totii si sa le cereti socoteala pt halul in care v-au adus pe plan local…..

 • 14 aprilie 2019 la 11:29
  Permalink

  Dubios de vehemente si obositor de citit comentariile tale! Ce castigi daca faci o retorica atat de neproductiva prin lansarea de ineptii care fac comaparatii cu locuintele si parcarile din cluj, timis sau ce ai mai scris tu pe acolo . ceva conceret ai de zis.. sau doar iti place sa scrii despre alte orase WOW .. CATI ANI PLATESTE RATA PT AP. IN CLUJ ? 30 DE ANI DE SCLAVIE ! DECI LAS-O MOARTA !

Comentariile sunt închise.