Vin investitorii la Petrosani

Un numãr de 80 de oameni, care pânã acum fãceau naveta la Orãstie si alti 120 vor lucra, din luna octombrie la Petrosani. Firma de cablaje, care le-a oferit celor de la Petrosani locuri de muncã, transport si cazare îsi va deschide în Valea Jiului un punct de lucru. Acolo vor lucra din toamnã 200 de oameni

„Am avut o discutie cu directorul general de la SEWS România, dl. Richard Nelson, care mi-a comunicat cã, de la 1 octombrie, sau în cursul lunii octombrie, va deschide o sectie la Petrosani. A închiriat o halã aici si vor fi angajati 200 de oameni. Acolo va începe productia în aceastã toamnã.  Este o halã de 2.000 mp, pe care au închiriat-o deja, au semnat contractul si la 1 octombrie vor începe productia la Petrosani. Este primul investitor care vine la Petrosani si sperãm ca în anii urmãtori sã îsi dezvolte productia la Petrosani, asa cum intentioneazã”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul din Petrosani.

Firma de cablaje auto a recrutat pânã acum 80 de oameni din Valea Jiului pe care i-a transportat la Orãstie si le-a oferit si cazare. Acum, muncitorii vor fi relocati la Petrosani si existã posibilitatea ca firma sã îsi mãreascã si capacitatea de productie si sã angajeze în plus si alti munictori.

Diana Mitrache