Victor Ponta: România – tara mesterului Manole

Fostul premier Victor Ponta a fost la Lupeni in aceasta dimineata si acolo a venit ca sa ii sustina pe toti canmdidatii PSD la functia de primar din Hunedoara. Le-a vorbit oamenilor despre faptul ca este de partea acestui judet si ca revine aici cu placere, dar a si mentionat ca România a ajuns ca in balada Mesterului Manole: ce construieste un guvern, darâma urmatorul si niciodata reusita nu se intrevede.20160520_103227
Fostul premier al României a ajuns la Lupeni in jurul orei 10,30 si acolo, in sediul PSD a vrut sa le arate oamenilor adunati ca stie exact unde este Valea Jiului si stie sa faca diferenta dintre zona noastra si cea a Gorjului. A spus ca revine aici, asa cum a facut-o si in primele zile ale mandatului sau si ca vrea sa le fie alaturi celor de la PSD. „Din pacate, in România, dupa ce ne apucam ca la Mesterul Manole, sa construim, noaptea vine si se darâma tot. ?i in 2012, când am ajuns prim-ministru, m-am intâlnit cu institutii internationale si, primul lucru mi-au zis ca trebuie sa inchidem productia de energie pe carbune din România. Le-am zis nu, cât sunt eu premier nu o sa se intâmple asta. In primul rând, pentru ca si Gorjul si Hunedoara nu pot sa traiasca fara producerea de energie, dar România nu poate sa traiasca fara productia de energie pe carbune. Guvernul actual, trebuie sa intelegeti ca este guvernul celor care vor sa ne dea energie din alta tara, nu este al României!”, a declarat la Lupeni fostul premier al României, Victor Ponta.
Cristian Resmerita l-a primit pe fostul premier, asa cum a facut-o si 2012, iar la final, i-a facut un cadou. „Vreau sa ii aduc domnului prim-ministru aminte de un moment. Domnul Victor Ponta a devenit presedinte al PSD in 19 februarie 2010 si prima vizita in tara a fost in 1 mai 2010 in Valea Jiului. Am un CD cu fotografii si doresc sa ii multumesc azi”, a spus si Cristian Resmerita, candidat la functia de primar al municipiului Lupeni.
Alaturi de Cristian Resmerita s-au aflat tot simpatizantii PSD din zona municipiului Lupeni, dar si primarii din aceasta formatiune politica. De la Lupeni, Ponta s-a oprit si la Petrila, ca sa il sustina pe Vasilica Jurca in cursa electorala.

Diana Mitrache

3 comentarii la „Victor Ponta: România – tara mesterului Manole

 • 20 mai 2016 la 13:27
  Permalink

  Daca mergeti pe mana lui Ponta .Este ca pe o mana moarta,ca la poker,veti castiga ca si el la presedinte.Era rasmerita in valea jiului a inceput sa apuna.Gudbeyy PSD,Gudbeyy Rasmerita din politica.Vei avea ghinion deoarece ai dat palma cu Ponta ghinionistul.Trebuie sa mai credem si in superstitii.

 • 20 mai 2016 la 19:46
  Permalink

  Clanul Resmerita va ajunge la puscarie! La puscarie, la puscarieeeeeee!!!

 • 21 mai 2016 la 23:36
  Permalink

  multi tineri in public :))))

Comentariile sunt închise.