Viceprimarul din Vulcan, Angela Stoica a renuntat la functiile publice

Viceprimarul municipiului Vulcan, Angela Stoica (PSD)  si-a prezentat astazi, vineri, dimineata demisia din Consiliul Local si implicit din functia publica.

Mai mult, aceasta s-a autosuspendat pe o perioada de 6 luni si din partid. Angela Stoica si-a motivat demisia prin aceea ca doreste sa-si protejeze copiii de linsajul mediatic. “ Am decis sa renunt la toate functiile publice si sa ma autosuspend din partid pentru 6 luni pentru a-mi proteja copiii de presiunea media. Presa, cu insistenta, se ocupa de copiii mei, care au devenit adevarate tinte vii. Din aceasta cauza am decis sa renunt”, a declarant Angela Stoica.

Copiii Angelei Stoica au intrat in atentia opiniei publice odata cu arestarea politistului Adrian Sucila si ulterior trimiterea acestuia in judecata pentru pentru corupere sexualã si acte sexuale cu un minor, fiul viceprimarului. In acest proces fiica viceprimarului, Mihaela Stoica este si ea judecata alaturi de politist pentru complicitate.

 Marius Mitrache

 

6 comentarii la „Viceprimarul din Vulcan, Angela Stoica a renuntat la functiile publice

 • 5 octombrie 2012 la 13:03
  Permalink

  Pai daca doreai sa-ti protejezi copiii trebuia sa ai grija de ei si sa lasi politica, proasta dracului. Si acum, un cantec pe adresa dvs:”Care Angela pica jos, nu mai urca unde-o fost”. O momorlanca-n minus. Nooooo…nu-i bai! Va rog sa nu cenzurati mesajul. El este sincer si arata realitatea din bobor!!! Zau ase!

 • 5 octombrie 2012 la 17:33
  Permalink

  E MARE PACAT DE TANTI ANGI!!
  Vorba momarlanului Dragoi….
  tune dracu-n carca feti
  c-o avura barabeti….

 • 5 octombrie 2012 la 20:17
  Permalink

  Cotoroanta a plecat …..

 • 6 octombrie 2012 la 10:48
  Permalink

  Cata bucurie la unii…vrand, nevrand, trebuie sa recunoasteti: Angela a luptat pentru Vulcan si a avut multe realizari. A fost lancea domnului Primar…Din pacate a facut cateva gresli in viata privata, greseli de care s-au folosit dusmanii ei…pacat…sper sa isi rezolve problemele si sa revina intr-un fel sau altul pe scena publica.

 • 7 octombrie 2012 la 13:27
  Permalink

  Daaa,sa revina si sa se mai dea o tura in spectacol!!vai de ea lume,ce minte au unii!

Comentariile sunt închise.