[ Verifici mașina doar dacă ai vaccin ]

L a RAR poți merge cu mașina, doar dacă ești vaccinat. Restricțiile au intrat în vigoare de luni, când toate sediile din țară au impus accesul cu certificatul verde.

Accesul în magazine, mall-uri și supermarket-uri se face doar cu certificatul verde, iar, mai nou, dacă vrei să ajungi la Registrul Auto Român ai nevoie, din nou, de un cod QR care să ateste că ai fost imunizat.
Potrivit noilor decizii ale Comitetului Național Pentru Situații de Urgentă, care au intrat în vigoare începând de luni 25 octombrie 2021, în instituțiile statului accesul persoanelor este condiționat.
În comuncatul remis presei se precizează următoarele.
„Stimați clienți, prin urmare, vă aducem la cunoștință că accesul în sediile și reprezentanțele RAR din întreaga țară va fi permis, timp de 30 de zile, DOAR în baza certificatului verde care atestă fie vaccinarea, fie testarea de tip RT-PCR sau antigen cu rezultat negativ, fie trecerea prin boală în ultimele 180 de zile. Ne prezentăm scuzele pentru inconveniente și vă stăm la dispoziție atât telefonic cât și on-line pentru orice problemă care privește activitatea cu clienții a Registrului Auto Român”, transmit reprezentanții instituției.
Diana Mitrache