Eveniment

Valea Jiului reprezentatã la dezbaterea cu ministrul Turismului

Reprezentantii administratiilor locale din Valea Jiului s-au întâlnit, ieri, cu ministrul Turismului, Titus Dobre. Demnitarul a fost la Geoagiu, acolo unde a avut loc dezbaterea pe tema Legii Turismului.
“A avut loc o dezbatere asupra Legii Turismului. A fost dezbãtut fiecare punct din lege, nu au avut loc alte discutii”, a declarat Marian Popescu, city-managerul Primãriei Petrosani.
“Astãzi am participat împreunã cu oamenii de afaceri din Statiunea Straja la întâlnirea de la Geoagiu cu domnul Mircea Titus Dobre, Ministrul Turismului unde a avut loc dezbaterea publicã a Proiectului Legii Turismului”,  spune Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
La dezbateri a fost si primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile. Înainte de dezbatere, primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, a discutat cu ministrul Turismului asupra proiectului care vizeazã dezvoltarea domeniului schiabil din Parâng.
La dezbaterile pe tema Legii Turismului au fost prezenti reprezentantii din judetele Hunedoara, Arad, Timis, Caras Severin.
Monika BACIU

One thought on “Valea Jiului reprezentatã la dezbaterea cu ministrul Turismului

  • Sau adunat PSD-isti sa se faca ca lucreaza pentru binele cetatenilor dar pentru valea jiului va fi tot ZERO fara modernizarea asfaltarea drumului din Parang , fara modernizarea drumului DN 7A spre Voineasa si Transalpina , fara modernizarea asfaltarea drumului spre Herculane , fara modernizarea Gara Petrosani , fara fara fara , ……………………………

Comentariile sunt închise.