Valea Jiului la Breaking News

Valea Jiului a ajuns din nou, dacã mai era cazul, pe prima paginã la breaking news. Si pentru cã nu e prima datã, nimic nu ne mai surpinde pe noi cei care acum deja ne-am familiarizat cu prima paginã.

Doar cã acum, dacã nu mai sunt minerii, sunt fetele lor, ori copiii lor ajunsi mari. Si, nu în ultimul rând, luceafãrul huilei, Miron Cozma, cel care a mai adus zona de câteva ori în atentia tuturor agentiilor de presã. O face si acum, dar vorbind despre minunata perioadã de detentie în care i-a întins umãrul celebrului Cãtãlin Botezatu. Si uite asa, ajungem pe prima paginã cu ortacul nostru sef si amintirile sale de dupã gratii. Pe prima paginã!

Si tot pe prima paginã si în prime time ne duce si Nicolae Gutã si ale lui amante, sotii si ce ori mai fi ele, cã doar fiul nostru de miner nu-i mormon. Nu ies bine din casã cã si aflu de la vecine cum amanta lui s-a bãtut cu aia neoficialã si cum si-a îngropat cu mare amar în suflet fratele dus peste Styx. Nu-i lucru usor sã tii prima paginã si prima stire a lumii mondene, dar ne ajutã aici si Bianca Drãgusanu. Din Roma, de unde s-a plimbat si asa -„fãrã sã stie” a fost surpinsã de paparazzi, tocmiti de ceva post tv, ori tabloid, au suprins-o cu bãiatul de la meteo,Victor Slav, proaspãt iesit din relatia cu Anda Adam. O sã spuneti si voi si mai ales Bianca o sã fie suparatã, cã ea nu e fiicã de miner, dar e de-a noastrã si uite asa, am ajuns iar în top.

Nu îl uit nici pe sãrmanul Marius Baldovin, cel care face orice sã ne ducã la prima stire. S-a fãcut cã-i mort, ba chiar a vrut sã se omoare, pentru mai celebra conationalã Sânziana Buruianã. S-a iubit, dar doar în visele lui, cu „strugurita” Oana Zãvoranu si a fãcut-o sã înnebuneascã de-a binelea de mai sã-si rupã gâtul în studio, iar acum a înaintat ideea cã s-ar iubi pânã i-ar face un copil rusoaicei care nu avea mai mult de 30 de kilograme.

Si în noianul de prime-time-uri cu vedete de Valea Jiului, mai cã ne vine sã cerem drepturi de autor pentru Valea Jiului, cã tare am mai fi bogati, dacã am primi ceva pentru cã aerul de Valea Jiului si apa de Jiu dã atât de bine la show biz de nu ne mai vedem decât pe prima paginã.

Deci ne vedem la Capatos!

Diana Mitrache