Universitatea din Petroşani îi aşteaptă pe viitorii studenţi

La Universitatea din Petroşani continuă tradiţia înscrierilor online. Această metodă a  fost implementată de câţiva ani dar în această perioadă când interacţiunile fizice nu sunt recomandate instituţia de învăţământ superior din Petroşani vine în sprijinul tuturor  celor care doresc să fie studenţi cu o metodă de înscriere foarte sigură.
Mai mult decât atât şi taxa de înscriere poate fi plătită online.
”Admiterea se va  realiza online. Avem deschisă platforma şi mai mult decât atât avem posibilitatea că viitorii studenţii să plătească acea taxă minimă de înscriere online. Avem înscrişi deja pe această platformă pe cei care au promovat bacalaureatul în anii anteriori. Sperăm ca cei care au promovat bacalaureatul în această sesiune să vină într-un număr cât mai mare spre noi pentru că avem toate condiţiile create la 23 de specializări de licenţă şi 22 de specializări de masterat. Avem condiţii create pentru orice specializare o doresc şi pot opta să stea în cămin câte doi în cameră sau acasă. Nivelul studiilor de la noi sunt recunoscute pe plan naţional şi internaţional şi este la fel ca la marile universităţi. Un alt avantaj este acela că toţi studenţii integralişti pot obţine burse care să-i ajute şi să-i stimuleze pentru creativitate şi învăţământ.  Din statisticile pe care le avem cei mai mulţi  studenţi vor fi din judeţul Hunedoara şi Valea Jiului. Mai avem studenţi din Alba, Gorj, Caraş Severin şi mai puţin din alte judeţe, dar vin la noi nu doar pentru  specializările miniere unde suntem singurii din ţară dar şi pentru alte specializări care sunt atractive dar nu sunt la alte universităţi din alte judeţe”, a declarat  Prof Univ Dr Ing Radu Sorin Mihai rectorul Universităţii din Petroşani.
Instituţia de învăţământ superior din Petroşani îşi aşteaptă viitorii studenţi cu 23 de specializări la studiile de licenţă şi 22 de specializări la masterat.
Cosmin BACIU