Universitatea din Petroșani așteaptă sume de bani la rectificarea bugetară

C a orice altă instituție din țară și Universitatea din Petroșani așteaptă sumele de bani alocate la rectificarea bugetară.

Astfel, aceste sume de bani ar putea finaliza mai multe proiecte pe care cei de la instituția de învățământ superior din Petroșani le au în derulare. Reprezentanții universității spun că dacă nu se vor primi sume de bani în plus la acestă rectificare măcar să le fie deblocate sumele de bani din sold. ”Sperăm să mai primim niște bani la rectificarea bugetară. Singura problemă ar fi aceea că dacă nu au să ne dea bani în plus, măcar să ne deblocheze și să ne dea o parte din banii din sold astfel încât să putem continua reparațiile pe care le-am început în campus. Pentru moment am trimis toate lucrările care au fost planificate și care au fost aprobate de către Senatul Universității, către Ministerul Educației, și dacă ne vor fi aprobați acești bani dorim ca să continuăm lucrările în acest an. Sper să nu ajungă acești bani prea târziu încât să nu mai fie condiții tehnice de lucru. Pentru moment la cum se prezintă vremea sperăm că vom putea face cât mai multe din lucrările pe care ni le-am planificat”, a declarat Prof Univ Dr Ing Radu Sorin Mihai
rectorul Universității din Petroșani. Universitatea din Petroșani are în desfășurare mai multe proiecte de reabilitare în campusul instituției. Toate acestea au ca scop crearea unui confort sporit studenților care învață aici.
Monika BACIU