Un politist din Petrila s-a spânzurat în casã de teava de gaz

Un angajat al Ministerului Administratiei si Internelor de la Petrila si-a pus capãt zilelor în locuinta sa din Cartierul 8 Martie din Localitate. Descoperirea macabrã a fost fãcutã de un coleg de serviciu al bãrbatului de 38 de ani.

Politistul se numeste Mihaly Opra si lucra în minister din 2005. „Bãrbatul era angajat în cadrul IPJ Hunedoara si lucra la Politia orasului Petrila, din anul 2005, la formatiunea Ordine Publicã în Compartimentul Proximitate”, a declarat Alexandru Scafariu, adjunct al comandatului Politiei Petrila.

El a fost gãsit de colegul sãu, joi dimineatã în jurul orei 8 si 15 minute. Acesta l-a cãutat acasã, dupã ce nu a ajuns la serviciu. Potrivit purtãtorului de cânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu, politistul a fost gãsit spânzurat cu o cordelinã de teava de gaz din holul locuintei sale din blocul I din Cartierul 8 Martie si nu a lãsat în urmã nici un bilet. „În data de 20.09.2012, la ora 08.15, Politia Orasului Petrila s-a sesizat din oficiu  despre faptul cã Opra Mihaly., de 38 de ani, agent principal de politie în cadrul Politiei Orasului Petrila, nu s-a prezentat la serviciu conform planificãrii în schimbul 1 si nici nu rãspunde la apelurile  pe telefonul mobil. Din acest motiv, un echipaj de politie s-a  deplasat la locuinta acestuia din Petrila, unde usa de la apartamentul acestuia a fost gãsitã închisã, dar neasiguratã”, spune Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Se pare cã este vorba despre probleme personale si nimeni din anturajul omului nu-si explicã gestul. „Îl stiam pe bãiat. Era un copil bun si nimeni nu a înteles ce l-a determinat. Am vãzut-o pe mama lui azi dimineatã aici, tatãl lui a murit acum 2 ani”, spune un vecin. Altii povestesc uimiti cum au vãzut doar când a ajuns serviciul de medicinã legalã. „Asearã l-au vãzut niste vecini. Nu pãrea cã are probleme. Era divortat si cine stie ce s-o fi gândit”, spune o altã vecinã. „Era vecin cu mine, locuia mai sus. Era un bãiat jos cu pãlãria! Nu înteleg ce l-a determinat. Nu am auzit absolut nimic, doar când a venit politia. Ne surprinde si pe noi cã avea serviciu bun. Era divortat, dar nu vãd în asta un motiv sã-si ia viata. El stie”, a declarat si vecinul care locuieste la parterul blocului.

Bãrbatul de 38 de ani era divortat de aproximativ un an si apropiatii sãi cred cã acesta ar fi fost motivul principal al gestului sãu extrem.

Corpul neînsufletit al bãrbatului a fost transportat la serviciul de medicinã legalã de la Spitalul de Urgentã din Petrosani, unde i se va face necropsia. Analize vor stabili cauza exactã a decesul, însã, chiar dacã usa locuintei a fost gãsitã deschisã, nu sunt suspiciuni de producere a vreunei fapte antisociale.

Diana Mitrache

3 comentarii la „Un politist din Petrila s-a spânzurat în casã de teava de gaz

 • 22 septembrie 2012 la 09:16
  Permalink

  Domnul burlec de la urica seful de obiectiv da vina per agenti singuri si fara aparare Sanatate Va rog frumos din suflet sa ma ajutati la EM URICANI SEFUL de obiectiv a taiat cu bonfaierul cablu de cupru si la bagat la mine in post si tot ei lau loat si dau vina pe mine isi adut copi sai agajeze rude prieteni

 • 22 septembrie 2012 la 09:17
  Permalink

  Cauta nod in papura zauDomnul burlec de la urica seful de obiectiv da vina per agenti singuri si fara aparare Sanatate Va rog frumos din suflet sa ma ajutati la EM URICANI SEFUL de obiectiv a taiat cu bonfaierul cablu de cupru si la bagat la mine in post si tot ei lau loat si dau vina pe mine isi adut copi sai agajeze rude prieteni Cauta nod in papura zau

 • 22 septembrie 2012 la 10:11
  Permalink

  Sanatate Va rog frumos din suflet, Domnul Burlec Nicusor seful de obiectiv de la E.M.Uricani a taiat un cablu ca sa nul mai fure angazati de la mina si a mintit practic ca ia dat voie conducerea la-m intrebat si pe Domnul Popesc Ion daca acest lucru este legal si a spus ca are voie, dupa ce la taiat la pus la mine in post, tot ei lau loat si dau vina pe mine imi baga tot felul de obiecte in dulap am si lacatul fortat vor sa nu mai fiu acolo au de adus rude prieteni si vor sa ma faca sa plec bagandumi fapte pe care nici cu gandu varog sa ma credeti ca nas idrazni, ei au spus ca au voie si domnul popesc a spus sal ajut sal duc in post cu el oare chiar au aut voie sau este on inscenare. Va Multumec. si imi cer scuze pentru deranj o zi buna va doresc

Comentariile sunt închise.