Un om a murit. Localnicii cer un parapet de protecție

D upă ce un bărbat de 60 de ani a murit, după ce a căzut în albia pârâului Maleia, localnicii spun că ar fi nevoie de protecție.

Locul este un adevărat pericol și acesta nu este primul caz în care un om moare, după ce cade în albia acestui pârâu care traversea­ză municipiul Petroșani, prin zona centrală.
Bărbatul de 60 de ani a fost găsit fără suflare în albia pârâului, după ce a căzut de la aproximativ 4 metri. Este un loc liber în care poate ajunge oricine și oamenii deja își pun problema că acolo ar fi nevoie de un parapet de protecție. Asta, pentru că zona este tranzitată zilnic de sute de oameni care au și copii mici.
„Am auzit de tragedie, dar vă spun sigur că pe aici trec, zilnic, oameni cu copii mici. Cât durează să îi scapi din mână și să cadă de la o așa înălțime? Nu ar strica să pună aici un gard, ceva”, a spus o doamnă care venea din colonie.
„Nu e prima dată. Am tot auzit de oameni căzuți aici. Mai este și un bar în apropiere. E înalt și nu există nicio protecție. E pericol, ce mai!”, spune un alt localnic.
Tragedia de miercuri nu este prima. Un alt localnic a murit în condiții similare în albia aceluiași pârâu în zona Parcului pensionarilor d ela Petroșani, dar, după incident, acolo a fost montat un gard de protecție. Tocmai de aceea, localnicii, mai ales cei din zona Colonie, cer acum un gard similar și pe malul apei, în zona pieței.
Diana Mitrache