Un nou termen de judecatã în dosarul deputatului Mircia Muntean

Dacã tot este în Bucuresti, proaspãtul deputat Mircia Muntean ar putea ajunge mult mai usor la Judecãtoria Sectorului 2, unde se  judecã dosarul sãu.

Mircia Muntean trebuie sã dea, marti, ochii din nou cu judecãtorii care au pe rol dosarul în care are calitate de inculpat. Si, dacã tot se aflã al Bucuresti, în Camera Deputatilor, ar pute ajunge mult mai usor la Judecãtoria Sectorului II, iar cauza penalã sã treacã mãcar de prima instantã, pentru cã imediat se împlinesc 8 ani de când se aflã pe rolul instantei bucurestene. Mircia Muntean este judecat pentru infractiuni la regimul vamal, pãgubiti fiind Ministerul Economiei si Autoritatea nationalã a Vãmilor.

Un dosar extrem de longeviv, ajuns pe rolul instantei din Bucuresti în februarie 2005. Cunoscut sub numele de „trafic cu masini de lux”, dosarul se aflã de mai bine de 8 ani pe rolul instantelor de judecatã. Alãturi de alti patru inculpati, fostul primar al Devei si proaspãtul deputat Mircia Muntean este judecat pentru infractiuni la regimul vamal. Procurorii au încheiat cercetãrile în anul 2003, iar lucrarea penalã a intrat pe rolul instantei de judecatã un an mai târziu. În februarie 2005 a fost reluat, sub un alt numãr

de înregistrare, la Judecãtoria Sectorului 2 Bucuresti unde se aflã si acum.

Carmen Cosman