Ultimul strat de asfalt, turnat în Colonia Petrosani

Pentru prima datã în istoria comunitãtii din Petrosani, Colonia are asfalt. Primarul Tiberiu Iacob Ridzi a fost vineri dimineatã pe santierul ce pare sã ia sfârsit în acest loc si, la final, a constatat cam care ar mai fi lucrãrile necesare.
Locul, însã, aratã foarte bine si, pentru cã vine iarna, lucrãrile se vor opri, urmând sã fie reluate doar anul viitor.
„Lucrãm pe cele 3 strãzi acum: Radu Sapcã, Micu Klein si Grivita Rosie. Constructorii sunt în teren cu toate fortele. Urmeazã strada Gheorghe Doja, dar probabil cã anul acesta nu mai intrãm în teren, cã nu ne va mai permite vremea, însã, cu sigurantã, la primãvarã, vom finaliza aceste lucrãri de infrastructurã rutierã, dupã lucrãrile de canalizare si alimentare cu apã. Anul viitor, pe proiectul pe care îl are Apa Serv, vor mai fi câteva strãzi pe care se va introduce canalizarea si apoi intervenim la infrastructura rutierã. Sunt ultimele lucrãri pe anul acesta. Nu se vor finaliza acum 100%, dar, în primãvarã, vor fi gata”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Nu mai putin de 4 strãzi au fost asfaltate în ultima perioadã, iar lucrãrile au costat aproximativ 6 milioane de lei. În acest loc, lucrãri de asfaltare nu au avut loc niciodatã si, pentru prima oarã în istoria locului, muncitorii au scos o bunã parte din pãmântul care a acoperit artera dintre sirurile de case.
Diana Mitrache