Turismul nu poate fi alternativã la minerit

Într-o perioadã când unitãtile miniere se închid rând pe rând, turismul, ramura pe care autoritãtile din Valea Jiului, au pariat nu poate fi viabil pentru a suplini industria extractivã. Turismul nu poate fi alternativã la minerit. … mai departe

2 comentarii la „Turismul nu poate fi alternativã la minerit

 • 2 noiembrie 2015 la 09:49
  Permalink

  Chestia asta o stie oricine cu mai mult de 10 neuroni functionali in tartacuta.
  „Turism montan in valea Jiului, alternativa la minerit!” Este ca si cum ai spune: Vaca verde cu chiloti maro, zbura mai jos. Povesti marca tov ILiescu pentru tampitii din valea Jiului. Uite unde a adus cretinul asta cu a lui partid comunist PSD, Valea Jiului. A pus lacatul pe ea si s-a rahatit in dreptul usii.
  Cel mai crud adevar este ca in 20 de ani, sa nu spun mai mult, nici un primar din Petrosani, ma limitez doar la acest municipiu, nu a foast in stare sa aduca in aceasta localitate, cateva firma care sa deschida hale de productie unde barem 500-700 de oameni sa-si gaseasca un nou loc de munca. In Petrosani nu exista hale industriale de productie ca si in alte orase sanatoase la cap si cu primari care pe langa spaga si alte obiceiuri de-ale casei, au mai facut ceva pentru populatie.
  La noi totul sta in cateva mine darapanate, nerenabile, uzate moral si care nu produc alceva decat paguba la nivel national si imbogatesc cativa idioti locali de partid. Singurele locuri de munca reale sunt de barmani, osptari si prostituate la bara. Asta este oferta reala pentru Petrosani. Restul este praf in ochi!
  Tovarasilor primari care sunteti si care veti veni, lasati imbecilitatile cu proictele de zona turistica si alte rahaturi. Astea sunt doar metode de-a sifona bani publici, bani europeni! La astea te gandesti cand economia locala a inceput sa miste bine si vrei sa suplimentezi veniturile cu ceva.
  Axativa pe adevaratii investitori care vor sa deschida hale de productie in aceasta localitate. Oferitile toate conditiile pentru a crea locuri de munca. Oferitiile tot supotul necesar. Nu incecati sa-i stoarceti de bani, pentru interesul vostru peronal si al catorva consilieri din aceasi gasca. O sa vina momentul cand o sa platiti toate rahaturile de spagii, care le-ti luat fara sa faceti ceva pentru polulatia pe care o gestionati.
  Nu uitati toti platesc pana la urma, viata nu este numai roz. De cele mai multe ori are culoarea rahatului si pute urat!!! Multi din administratia publica o sa descoperiti asta cat de curand.

 • 2 noiembrie 2015 la 18:03
  Permalink

  Ridzi nu a adus nici un investitor mare in Valea Jiului.drumurile sunt praf,centura orasului jalnica si o gasca de nelegiuti.Asteptam DNA la Primaria Petrosani pentru TS3 si restul afacerilor cu terenuri din Parang si Petrosani

Comentariile sunt închise.