TSD-ul judetean îsi alege conducerea pe tãrâm mineresc

D uminicã, la ora 13,00, la Casa de Culturã ”Ion Dulãmitã” din Petrosani, mare conferintã, mare. Organizatia judeteanã a tinerilor din PSD îsi alege conducerea pe tãrâm mineresc. Sunt invitati lideri ai structurii politice de la nivel national, iar lucrãrile conferintei vor fi conduse de Nicu Bãnicioiu, ”presedinte national” al tinerilor social-democrati si deputat.

5_1siteA cãzut în sarcina tinerilor social-democrati de la Petrosani sã organizeze Conferinta de alegeri a conducerii Organizatiei de Tineret a PSD filiala judetului Hunedoara.

La Conferintã vor participa peste 500 de reprezentanti, iar sedinta va fi condusã de Nicu Bãnicioiu, presedinte TSD la nivel national si deputat, care va aveni însotit de alt deputat tânãr, Mihai Surdu, care este si secretarul TSD. Invitati sunt multi, asa cum se cade la astfel de evenimente, de la Bucuresti si din judet.

”Dacã nu se mai înscriu candidati în ziua Conferintei, existã doar câte un candidat pentru fiecare functie din conducerea TSD Hunedoara – un presedinte, 15 vicepresedinti, patru membri si secretarul general cu secretarii din subordine, plus trezorier. Candidatul este al Vãii Jiului – Dacian Ciodaru, la vicepresedinti sunt eu si presedintele tineretului de la Vulcan. Noi suntem bucurosi cã avem candidatul pentru presedinte, de la Petrosani, si ne dorim sã se ridice la nivelul, si chiar sã o depãseascã pe Natalia Intotero, presedinta de pânã acum. Dar mai ales îi vom cere sprijin pentru noi, cei din Valea Jiului” – a declarat consilierul local si presedinte TSD Petrosani, Lavinia Grigoriu, aflatã în febra pregãtirilor Conferintei.

Ileana Firtulescu

2 comentarii la „TSD-ul judetean îsi alege conducerea pe tãrâm mineresc

 • 20 martie 2013 la 22:20
  Permalink

  Conditii pentru candidatura la TSD unde asista obsedatu sexual banicioiu, refuzat de prostituatele lui Negoita:
  1.sa-ti sparga mascatii usa cu piciorul
  2,sa furi de la Universitate ca oricum acolo sunt toti jegosii de comunisti si securisti in functie si furi pentru ei
  3,sa fie tactu fost securist care a facut contrabanda pe Dunare pe post de sef de vama

  Credeti ca o sa fie bine? Aveti viitorul lui Adrian Nastase, de la oo49 incolo numerele sunt libere.

 • 21 martie 2013 la 06:44
  Permalink

  Da, buna treaba!

Comentariile sunt închise.