Trei hoți prinși cu lucrurile furate de un jandarm aflat în timpul liber

Trei bărbați din Petroșani au intrat în vizorul oamenilor legii, după ce au fost surprinși de un jandarm, aflat  în timpul liber, în timp ce transportau mai multe scule electrice şi piese metalice, ascunse sub obiecte textile.
Comportamentul celor trei bărbaţi i-a dat de bănuit jandarmului, care a continuat să îi supravegheze, iar după câteva străzi i-a interceptat. Atunci a recunoscut unul dintre bărbaţi, cunoscut cu antecedente penale şi a constatat că bunurile transportate sunt furate.
Jandarmul a informat colegii aflaţi în serviciu, în mod discret, şi a încercat, prin discuţii purtate cu cei trei bărbaţi, să îi ţină pe loc până la sosirea echipajului de jandarmi. Având în vedere că bărbaţii doreau insistent să plece, jandarmul şi-a declinat calitatea, solicitându-le să rămână în acel loc. Dându-şi seama că au fost descoperiţi, cei trei bărbaţi au fugit, unul dintre ei fiind reţinut de jandarm şi predat colegilor aflaţi în serviciu, care au sosit în scurt timp.
În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că cei bărbaţii au deschis uşa unui garaj, folosind un cleşte, de unde au sustras un aparat de sudură şi mai multe obiecte metalice. Bunurile materiale au fost predate proprietarului, iar bărbatul reţinut de jandarm a fost predat Poliţiei municipiului Petroşani pentru continuarea cercetărilor.