Transmitere de sarcini – pregatiri pentru campania electorala?

„Este vorba de seriozitatea abordarii acestei probleme si ca noi trebuie sa fim intotdeauna pregatiti pentru orice situatie ca si pana acum”  Organizatiile de baza ale partidelor din Uniunea Social Democrata, respectiv PSD si PNL, par agitate si se vor intruni intr-o sedinta cu scopul de a se organiza pentru a fi pregatiti in orice moment de campanie electorala.

Daca vor fi curand alegeri anticipate.  Liderii din Valea Jiului spun ca nu exista o asemenea recomandare de la centru, ci doar cea privitoare la participarea la mitingurile de protest ale populatiei si notarea doleantelor acestora, un barometru important pentru orice guvernare. „Cred ca este vorba de sedinta lunara a organizatiilor de baza. Nu poate veni o asemenea recomandare pentru ca nu se poate stii de dinainte daca vor fi sau nu alegeri anticipate.

Functie de reactiile oamenilor, participanti la proteste, si de asemenea, functie de reactia si masurile puterii, alegerile pot avea loc intr-o luna-doua sau in octombrie. Nu se poate prevedea scanteia care poate declansa forta anticipatelor. Ei, cei de la putere, spun ca aticipatele pot fi, daca vor fi, prin septembrie si nu mai devreme si ca urmare nu le gasesc rostul. Sigur ca in rest este vorba de seriozitatea abordarii acestei probleme si ca noi trebuie sa fim intotdeauna pregatiti pentru orice situatie, asa cum eram si pana acum” – a declarat prim-vicepresedintele PSD Hunedoara, Sorin Vasilescu.

Ileana Firtulescu

3 comentarii la „Transmitere de sarcini – pregatiri pentru campania electorala?

 • 25 ianuarie 2012 la 06:04
  Permalink

  Lideri locali ai ciumei rosi PSD-iste si neinsemnati de PNL-isti au pregatite posturile in functi publice in cazul (doamne fereste)in care vor intra la guvernare pentru clientela lor (nevestele lor,copii lor,unchi,fini,…)iar pentru cei ce astazi striga pe strazi ii vor uita spunandule ca sa prelungit pentru ei criza mondiala.

 • 20 aprilie 2012 la 17:39
  Permalink

  Ei nu,de data asta nu sunt de acord! Cred ca ai prea multi prieteni in presa treroista si te-au invatat sa dezinformezi. La varsta lui, nu se mai pune problema ciclului,cred ca bufeurile menopauzei l-au tinut departe de tragedia poporului, pe care-l iubeste pana la sacrificiul suprem.Nutzy Carnat ar fi alergat biata de ea, cu pletele in vant ,sa aline suferintele sinistratilor,dar nu cred ca a mai gasit gumari pe piata si i-a fost teama ca va intra iar in colimatorul presei,pe motiv de incaltaminte Cine trebuia sa se sacrifice in conditiile astea?!? Eternul cretin!!!!

 • 23 aprilie 2012 la 03:38
  Permalink

  BLENOrel, esti nedreapta! Avea totul gatpreit, helicopterul, masina de hahait cu bateriile incarcate. Era totul gatpreit sa se arunce in apele involburate sa salveze oameni, sa ridice case noi sa Si, fleosc i-a venit ciclul inainte de teremen. Cu migrene, cu ameteli L-a chemat pe Boc si l-a intrebat printre dinti: fraiere, tie ti-a venit? Nu??? Mars la inundatii. Asta am aflat pe surse. Restul s-a vazut la televizor.

Comentariile sunt închise.