Toamna politicã

Toamna anului 2016 se anuntã a fi una extrem de cãlduroasã. Anuntul nu vine de la meteorologi, ci de la politicieni.

Acestia anuntã miscãri de trupe pe scena politicã în pragul alegerilor parlamentare. Cei de la PSD nu au emotii, ci spun cã au încredere în votul popular, iar Laurentiu Nistor, presedintele PSD Hunedoara spune cã Valea Jiului este importantã pentru formatiunea politicã drept pentru care locul I pe listele pentru Senatul României îi va reveni unui social-democtat de aici.

„Toamna politicã pentru PSD este o continuare a primãverii politice. Noi am început din primãvara, pregãtim prin tot ceea ce facem si vrem sã demonstrãm cetãtenilor judetului si cetãtenilor tãrii cã PSD este partidul celor multi, partidul care se implicã în rezolvarea problemelor cetãtenilor din România si întotdeauna, de câte ori am fost la guvernare, PSD a demonstrat cã s-a tinut de cuvânt. La ora actualã pot confirma douã nume, doamna deputat Natalia Intotero si domnul Ilie Toma, care sunt pe locul ÎI si III. În cel mai scurt timp vom definitiva listã si la deputati si la senatori. Valea Jiului are un loc onorabil pentru noi, pentru judet, este locul I la senat”,  a declarat Laurentiu Nistor, presedintele PSD Hunedoara.

În luna septembrie, social democratii vor avea un congres în cadrul cãruia vor stabili cine sunt candidatii pentru alegerile parlamentare.

Monika BACIU