Tinerii nu vãd perspective de viitor în Valea Jiului

Sãtui de Valea Jiului. Majoritatea tinerilor care au promovat examenul de bacalaureat se gândesc sã plece la studii în marile centre universitare din tarã. Acestia spun cã nici nu se gândesc sã îsi fãureascã un viitor aici în zona în care s-au nãscut. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat s-au afisat, iar la nivelul judetului Hunedoara promovabilitatea a crescut cu 3 procente în urma contestatiilor. În aceastã situatie se aflã si un tânãr din Petrosani care initial a picat bacul, însã a depus contestatie, iar norocul a fost de … mai departe

2 comentarii la „Tinerii nu vãd perspective de viitor în Valea Jiului

  • 15 iulie 2014 la 07:53
    Permalink

    Da nimic nou pentru Valea Jiului mai ales pentru Uricani nu sunt fabrici nu sunt uzine minele stau sa se inchida munca nu-i platita ca afara datoriile stau sa se alinieze ca afara dar pensiile sociale si salariile minime nu locuri de munca in diverse domeni nu.

  • 15 iulie 2014 la 07:56
    Permalink

    Nu conteaza pleaca si cei fara studi la munca prin germania,anglia si austria oricum majoritatea tinerilor lucreaza ce lucreaza in vale 2,3 sau4,5 ani si dupaceia pe la 35 de ani se gandesc si chiar o fac, pleaca din tara.

Comentariile sunt închise.