Tiberiu Iacob Ridzi: “Nu sunt primul în primãrie din punctul de vedere al salariului”

Primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, nu are cel mai mare venit din administratia localã în fruntea cãreia se aflã.  Desi acesta sustine cã nu s-a realizat o ierarhie a salarizãrii la nivelul administratiei publice locale, primarul ar ocupa pozitia a 10-a în ceea ce priveste veniturile. Asta înseamnã cã sunt functionari publici care au un venit mai mare decât al primarului.

“E o problemã cu veniturile si cu salariile primarilor si viceprimarilor. La ultima crestere cu 20% a salariilor singurii care nu au primit au fost primarii si viceprimarii pentru cã noi avem indemnizatii, nu avem salariu. Nu am fãcut o situatie foarte clarã, dar nu sunt primul în primãrie din punctul de vedere al salariului”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Salariile alesilor locali vor creste cu 30 la sutã. Mãsura, propusã de un deputat liberal, a fost votatã în plenul Camerei Deputatilor dupã ce a fost sustinutã de ministrul Muncii. Lia Olguta Vasilescu a explicat cã majorarea ar urma sã se aplice doar pânã la intrarea în vigoare a legii salarizãrii, la 1 iulie. Potrivit declaratiei de avere din anul 2016, Tiberiu Iacob Ridzi a încasat un venit anual în sumã de 44.055 lei, asta însemnând undeva va 3600 lei pe lunã.

Monika BACIU

2 comentarii la „Tiberiu Iacob Ridzi: “Nu sunt primul în primãrie din punctul de vedere al salariului”

  • 26 aprilie 2017 la 22:59
    Permalink

    nu ti ar fi rusine….la cit a smenuit madam ritzi ai bani pentru doua vieti ,mai e o vilisoara si un jeep pe linga bucuresti suvenir de la nenea gardean pentru porcaria de ts 3 din paring plus ce vine de la siminel unde esti parte in parte…..asa sa ti ajute dumnezeu cum ne minti tu primare….

  • 27 aprilie 2017 la 07:26
    Permalink

    Nici nu meriti mai multi bani ,bai jigodie,la cat te preocupi tu de Petrosani, care arata ca un cur.Te-au votat prostii aiuriti de tine si ca nu sa gasit niciunul mai de doamne ajuta ca sa te cari dracului din primarie ca nu ai facut nimic pentru oras ci doar pentru tine si puicuta ta.Dreptate are Siminel cand spune ca i-o sugi cand vrea muschiul lui.

Comentariile sunt închise.