Terenuri sunt. Sã vinã investitorii!

Un teren în suprafatã de 15.000 de metri pãtrati este concesionat de autoritãtile locale de la Petrila. Edilii asteaptã oferte din partea potentialilor investitori care sã vinã sã dezvolte o afacere.
„Obiectul licitatiei îl constituie concesionarea prin licitatie publicã a terenului în suprafatã de 15.000 mp, evidentiat în CF nr. 63784-Petrila, situat în zona Maleia, oras Petrila, în vederea prestãrii de servicii”, aratã anuntul.
La sfârsitul anului trecut, consiliul local si-a dat acceptul pentru concesionarea terenului. Un investitor local si-a manifestat intentia de a realiza un centru de echitatie.
Societatea care a solicitat concesionarea suprafetei de teren are ca obiect principal de activitate “alte activitãti recreative si distractive”, care constau în servicii de echitatie si terapie cu cãi pentru persoanele cu dizabilitãti si/sau alte afectiuni.
“Oportunitatea unei astfel de afaceri este datã de trendul pietei, care este unul favorabil societãtii în a câstiga cât mai multi clienti. Studiile indicã un trend ascendent în ceea ce priveste dorinta celor mai multe persoane de a-si petrece timpul în naturã, atât în cursul sãptãmânii, în weekend cât si în concedii, din diferite motive, pentru unii relaxare, odihnã, pentru altii miscare, recreatie. De asemenea, un studiu recent realizat asupra activitãtilor extracurriculare ale copiilor, aratã cã pãrintii tind sã-si înscrie copiii, în special cei care suferã de anumite afectiuni (psihomotorii sau locomotorii), la diverse activitãti atât în timpul sãptãmânii cât si în timpul vacantelor pentru a ajuta dezvoltarea armonioasã a vietii lor pe mai multe planuri”, aratã planul de afaceri al Carpathian Horse Trekking, societatea care solicitã concesionarea terenului. Pentru a fi functionalã, societatea are nevoie de un teren în suprafata de 1,5 hectare pe care va fi amplasat un grajd.
Deschiderea ofertelor pentru concesionarea terenului va avea loc în data de 2 februarie.
Monika BACIU

One Comment

Comments are closed.