Tânărul care și-a ucis iubita, alte 30 de zile în arest

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au cerut judecătorilor prelungirea mandatului de arestare preventivă în cazul recidivistului. Individul este cercetat pentru omor după ce și-a înjunghiat de patru ori iubita, o tânără de 22 de ani.
Cristian S. de 27 de ani, din Hunedoara, va rămâne în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei municipiului Deva până în a doua jumătate a lunii noiembrie, după ce Tribunalul Hunedoara a admis cererea procurorilor. Suspectul a cerut înlocuirea măsurii arestării preventive, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau măsura controlului judiciar.
Cristian S. a fost liberat condiționat în iulie 2019 din Penitenciarul Deva, după ce ispășea o condamnare pentru trafic de droguri. Individul a mai fost condamnat în trecut și pentru tâlhărie. În urma unui conflict pornit de la gelozie, individul și-a înjunghiat iubita cu care urma să se căsătorească peste câteva luni, o tânără de numai 22 de ani. Fata a fost înjunghiată cu un cuțit de vânătoare, prima dată în piept, ca mai apoi de alte trei ori în spate, astfel că n-a avut nicio șansă de supraviețuire. Individul ar fi consumat stupefiante înainte de conflict, iar după comiterea oribilei fapte a fugit din locuință. Cu același cuțit s-a mutilat în zona gâtului și a fost zărit plin de sânge pe o stradă din municipiul Hunedoara de către un jandarm aflat în timpul liber. Militarul a aflat de la individ de grozăvie, l-a imobilizat și a alertat polițiștii. M. Gânju