Sustinerea CEH, subiect de propagandã electoralã / Vochitoiu si Nistor nu îsi leagã numele de lacãtul de pe CEH

Îngrijorati de soarta mineritului si a energiei doar la nivel declarativ. Cel putin asta reiese din (ne)faptele parlamentarilor judetului Hunedoara care au fost absenti la dezbaterea publicã organizatã de Primãria Petrosani pe tema Complexului Energetic Hunedoara. … mai departe

2 comentarii la „Sustinerea CEH, subiect de propagandã electoralã / Vochitoiu si Nistor nu îsi leagã numele de lacãtul de pe CEH

 • 1 septembrie 2015 la 17:30
  Permalink

  Circula o veste bomba in toata lumea informata din Valea Jiului si din judet. Se da ca sigura miscarea lui Vochitoiu de a schimba la anul Senatul cu Camera. Camera cu paturi…supraetajate.

 • 3 septembrie 2015 la 08:05
  Permalink

  Mâna dreapt? a Generalului Oprea prins ÎN?URUBAT în afaceri cu statul

  Autor: Denisa Miron, Colaborator

  Publicat: 00:57
  oprea

  Victor Ponta si Dan Sova si-au luat-o in plex de pe urma afacerilor oneroase derulate cu complexele energetice Rovinari si Turceni, din cadrul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia SA. Iata insa ca „blestemul SNLO” continua sa faca noi victime, procurorii anticoruptie descoperind, pe zi ce trece, noi si noi filiere care au supt, atata amar de vreme, bugetele atat de generoase acordate, indiferent de guvernare, in aceasta directie.

  Si surprizele nu inceteaza sa apara, cu fiecare nou denunt ajuns la oamenii Laurei Codruta Kovesi. Astfel ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, din anul 2008 incoace, conducerea SNLO a cumparat in draci suruburi, piulite, electrozi si plasa metalica de la Doina Mihailescu, nimeni alta decat nevasta celebrului Miki Spaga. Culmea este ca firma condusa la vedere de sotia lui Serban Mihailescu a fost preferata in toata aceasta perioada si de nenumarate alte companii de stat, in frunte cu Compania Nationala a Huilei Petrosani, relateaz? National.

  Cu martorul in firma

  Par sa mai fi apus si vremurile de glorie de altadata ale celui cunoscut pana si in marile cancelarii europene drept Miki Spaga. Insa mitul intangibilitatii lui Serban Mihailescu a fost serios zgaltait, chiar daca nu daramat cu totul, de condamnarea sa la inchisoare cu suspendare in dosarul „Mita in arme”, unde a fost gasit vinovat de primirea de foloase necuvenite si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. In care martor cheie a fost si unul dintre fratii Dricu, nimeni altii decat asociatii sotiei lui Serban Mihailescu in firmele bucurestene Hanex SRL si Dinamatex SRL, care au, de altfel si acelasi sediu. Ce-i drept, Doina Mihailescu si-a cedat intre timp actiunile de la Dinamatex, dar a ramas director general adjunct si actionar cu 20 la suta la Hanex SRL. Firma care are lipici la contractele cu statul, printre clientii fideli ai acesteia numarandu-se Societatea Nationala a Lignitului Oltenia SA, Compania Nationala a Huilei Bucuresti, SC Compania Locala de Termoficare Colterm Timisoara sau Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare.

Comentariile sunt închise.