Supraveghere video în Uricani

Orasul Uricani va fi supravegheat video. Pe mai multe strãzi din localitate vor fi montate camere de supraveghere. Edilii vor astfel sã reducã infractionalitatea pe raza localitãtii.
Putin peste 33.000 de lei  sunt alocati pentru sistemul de supraveghere stradalã. Siguranta cetãtenilor orasului Uricani este un obiectiv de interes maxim pentru autoritãtile locale din aceastã  localitate a Vãii Jiului. Acest lucru îl afirmã chiar primarul Dãnut Buhãescu, care apreciazã cã acest lucru se impune cu atât mai mult cu cât, din pãcate, în ultima perioadã au fost semnalate si pe raza orasului Uricani o serie de fapte reprobabile.
”Chiar dacã orasul Uricani  este un oras relativ fãrã probleme generate de infractionalitate, în  ultima vreme am constatat o serie de evenimente cum a fost, spre exemplu, distrugerea jardinierelor cu flori amplasate pe podul peste Jiu de la Postã. În acelasi timp, aflãm zilnic despre problemele cu infractionalitatea pe care le au si alte orase din Valea Jiului,  motiv pentru care vrem sã  preîntâmpinãm orice fel de  probleme care ar putea apãrea, în acest context, în orasul Uricani”, spune primarul Dãnut Buhãescu. În acest sens, administratia localã de la Uricani are în plan derularea unor investitii publice menite sã sporeascã gradul de  control al sigurantei cetãtenilor si bunurilor de pe domeniul public. Mai mult, acest tip de investitii au fost bugetate si deja au fost demarate formele legale pentru punerea lor în aplicare.
Cosmin BACIU