Stripperii au innebunit Facebook-ul

Este clar! Femeile s-au distrat cum nu au mai facut-o demult. Despre petrecerea de 8 Martie se va vorbi cel putin inca o luna de zile de acum incolo, iar pe Facebook s-a starnit un adevarat “dezmat” al postarilor si comentariilor, unele mai funny decat altele.

De departe, insa cea mai mediatizata petrecere este cea care s-a organizat la Sala Dinca din Vulcan, unde au fost peste 400 de femei. Locatia de la Vulcan a fost la inaltimea unui eveniment ce are loc doar o singura data pe an, iar organizatorii s-au pregatit ca niste adevarati profesionisti.

“A fost cea mai tare petrecere. Nu stiu cum va fi urmatoarea, dar abia o astept”,  sta scris intr-unul din comentariile postate de o femeie. “Locatia a fost extraordinara iar gazdele ne-au primit excelent. Am vorbit si cu alte prietene si cred ca la noi a fost cea mai mare distractie”, spune Alina.

Insa, de departe, cele mai discutate postari si fotografii, sunt cele care fac referire la stripperii care au incalzit atmosfera.

Sunt sute de poze si mesaje cu acest subiect. Cei trei baieti, Radu, Geany si Gabi, au distrat femeile de ziua lor la Sala Dinca din Vulcan si, cu siguranta, a fost o petrecere nebuna de care chiar si ei isi vor aminti. Astfel, pana la urmatoare iesire, nu ne ramane decat sa ne amintim de  nebunia de anul acesta. Nu, fetelor?

Marius MITRACHE