Strãzi cu sens unic

M ai multe strãzi din Petrosani au ajuns cu sens unic. Asta a decis administratia localã, pentru a fluidiza traficul foarte aglomerat din zona pietei din localitate. Astfel cã, în cartierul din vecinãtatea Pietei Centrale nu se mai circulã decât dupã reguli noi.

„S-a avut în vedere eliberarea strãzilor din zona pietei, pentru cã e o zonã destul de aglomeratã. Astfel s-a instituit sens unic pe o portiune ce leagã Strada Avram Iancu de strada Aleea Trandafirilor, si de asemenea de strada 9 Mai. Mai mult, este sens unic pe strada Aleea Trandafirilor. A existat si o solicitare în ce priveste strada 9 Mai, dar edilii municipiului Petrosani nu au dat curs acestei solicitãri, pentru cã nu au considerat cã e necesar”, spune Nicu Tascã, purtãtor de cuvânt al Primãriei Petrosani.

Si în zona Scolii Avram Stanca s-a instituit un astfel de sens unic, astfel încât nici colo nu se mai circulã acum pe toate arterele. Asta pentru a fluidiza traficul si a reduce la maxim riscul ca în jurul scolii sãse petreacã evenimente nedorite.

Diana Mitrache