Strada 9 Mai din Lupeni, reabilitată. Urmează şi altele!

Autorităţile locale din municipiul Lupeni au început reabilitarea străzilor lăturalnice de pe raza localităţii, după ce principalele artere de circulaţie din oraş sunt finalizate aproape integral.
Prima stradă cu o lungime de 1,5 kilometri, unde s-au început lucrările este 9 Mai.  Potrivit primarului Lucian Resmeriţă, lucrările de pe această stradă sunt realizate cu fonduri de la bugetul local, iar acestea vin după ce în anii precedenţi a fost introdusă mai întâi o reţea de colectare a apelor pluviale.
”Deseori cetăţenii municipiului Lupeni care nu locuiesc în centrul municipiului Lupeni ne întreabă ce face Primăria şi pentru dumnealor. Adevărul este că ne străduim să facem peste tot unde e necesar lucrări prin care să rezolvăm problemele semnalate de cetăţeni şi să creştem confortul fiecăruia dintre membri comunităţii noastre. Acţionăm însă după posibilităţile bugetare pe care le avem şi în funcţie de cum putem să ne organizăm cu echipele noastre de muncitori sau cu firmele de profil, pentru că sunt multe lucrări de realizat şi nu avem întotdeauna la dispoziţie forţa de muncă necesară. În aceste zile, am început lucrările pe strada 9 Mai din municipiul Lupeni unde, aşa cum le-am promis cetăţenilor încă de anul trecut când am realizat rigolele de colectare a apelor pluviale, vom asfalta integral şi această stradă. Vor urma şi altele de acest fel şi vreau să-i asigur pe cetăţenii din municipiul Lupeni că nu am uitat pe nimeni şi că tot ceea ce am promis că vom face, vom realiza. Mai devreme sau mai târziu, dar cert este că nu uităm pe nimeni”, a declarat Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.
Autorităţile locale susţin că toate străzile din municipiul Lupeni care au nevoie de reparaţii, ori de modernizare, vor fi refăcute.