Știința Petroșani va juca acasă finala ligii I

Echipa de rugby a Universității din Petroșani se pregătește să joace în finala Diviziei Naționale de Seniori. Asta, după ce a obținut  două victorii în fața celor de la Bârlad. Sâmbătă sunt la Năvodari, iar în două săptămâni, se joacă finala la Petroșani.
Ca și în sezonul precedent, sportivii legitimați la Petroșani vor juca finala Diviziei Naționale de Seniori, după ce la Petroșani a fost 22-3.
Sambata viitoare ne vom deplasa la Navodari pentru mansa tur a finalei. Apoi, pe 21 noiembrie soarta trofeului DNS, editia 2019-2020 se va decide la Petroșani.
„S-a decis de către Federația Română de Rugby să joace locul I, cu IV, tur- retur și locul II cu III, la fel. Apoi, primele două clasate, joacă finala, iar ultimele două pentru locurile III și IV. Am jucat cu Bârladul, iar aici am câștigat cu 22 la 3, iar acolo cu 32 la 27. Ca atare, am intrat în finală. Cealaltă echipă,  care a intrat în finală este Năvodari”, a spus prof univ dr ing Sorin Radu, rectorul Universității din Petroșani.
Sâmbata aceasta, echipa Știința din Petroșani se va  deplasa la Năvodari pentru manșa tur a finalei. Apoi, pe 21 noiembrie soarta trofeului, editia 2019-2020 se va decide la Petroșani. „Sper să ieșim victorioși și să ieșim pe locul I”, a mai spus prof univ dr ing Sorin Radu, rectorul Universității din Petroșani.
„În tur eram pe locul I, dar, cu pandemia, s-a suspendat returul. Eram la o diferență de 10 puncte față de locul II, cei de la Năvodari. Într-o săptămână, în data de 21 noiembrie, la ora 13,30, va începe meciul iar finala va fi acasă.  Băieții sunt motivați, au făcut antrenamente, sunt sănătoși și nu am avut probleme legate de îmbolnăvirea cu COVID, așa că sperăm ca toate să fie bune și mai ales să se ferească de accidentări, că avem nevoie de toți în finală”, a completat și lector univ șef lucrări dr ing Ovidiu Bogdan Tomuș, director Știința Petroșani.
Din păcate, finala va fi fără spectatori și nimeni nu va avea voie pe stadion. Dar, improtant este că finala se joacă acasă și va transmisă live pe internet.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Știința Petroșani va juca acasă finala ligii I

  • 11 noiembrie 2020 la 20:41
    Permalink

    Hai Stiinta Petrosani ! Vrem promovarea !!!

Comentariile sunt închise.