Stiinta Petrosani redevine o echipã de temut în DNS!

Dupã o evolutie încântãtoare, Stiinta Petrosani învinge pe CS Nãvodari cu 13-8, si rãmâne pe podiumul DNS. Dupã un debut în fortã al oaspetilor, care au venit la Petrosani cu o grãmadã mai grea cu peste 100 de kilograme decât gazdele, Stiinta reuseste printr-un joc spectaculos pe trei sferturi sã înscrie un eseu si sã transforme douã lovituri de penalizare, intrând la pauzã cu scorul de 13-5.
Cea de a doua reprizã a fost una de uzurã, oaspetii transformând o penalitate de la mare distantã, însã tinerii studenti petroseneni au rezistat cu brio la presiunea la care “marinarii” i-au supus. Ultimele 10 minute au fost de infarct pentru suporterii aflati în tribune, dar studentii au luptat “cu sufletul” pentru culorile Universitãtii din Petrosani si au demonstrat cã la Petrosani s-a jucat rugby de mare calitate si cu multã dãruire si se va juca si în continuare.
La gazde s-a evidentiat ECHIPA, care a avut o  grãmadã cu o mare putere de luptã si o linie de trei sferturi extrem de dinamicã.
Urmeazã, sâmbãta viitoare un meci la fel de important cu o echipã formatã din fosti  jucãtori de superligã –  CS Tomitanii Constanta.  Meciul se va disputa cu începere de la ora 12, iar partida va fi condusã de o brigadã de arbitrii francezi sau neo zeelandezi.

2 comentarii la „Stiinta Petrosani redevine o echipã de temut în DNS!

  • 29 octombrie 2017 la 17:59
    Permalink

    Felicitari Stiinta !

  • 30 octombrie 2017 la 07:03
    Permalink

    Hai Stiinta !

Comentariile sunt închise.