Start în campanie. PNL acuze și limbaj nepotrivit la adresa PSD

Pentru că suntem la coada clasamentului național din punct de vedere economic, ca județ, PNL acuză Consiliul Județean Hunedoara. Mai mult, candidatul la președinția acestui for i-a catalogat, pe principalii lui contracandidați, ca fiind doar mincinoși.

 

Referindu-se la nivelul slab de dezvoltare al județului și implicit al Văii Jiului, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David a avut doar cuvinte triviale, la adresa celor din opoziție, care au condus acest for. Și, mai mult, a sărit în apărarea colegului de la Petroșani, care nu ar fi fost deloc ajutat de Consiliul Județean, dar le-a zis tuturor celor de la PSD că sunt nesimțiți.  „Cei care conduc Consiliul Județean Hunedora sunt  un pic mai nesimțiți, decât ar fi normal să fie. Eu nu zic că nu trebuie să avem grijă de banii județului, că nu trebuie să fie atenți când îi cheltuie, dar totuși, față de Petroșani și petroșeneni, s-au comportant ca niște nesimțiți și asta  nu o să o iert niciodată. O să le spun mereu în față și o spun și în fața camerelor de luat  vederi, că ar trebui să își ceară scuze  pentru modul în care au ales să facă politică și nu administrție, cum ar fi fost normal”, a spus Adrian David, candidat PNL la consiliul județean Hunedoara.

În discursul său, Adrian David a făcut și o scurtă descsriere, în viziunea dumnealui, a celor din opoziție, promițând alegătorilor că ș ceva nu va mai exista.  „Vă garantez că acest tip de politică ostentativă, cu nasul pe sus, cu metehne de boier și de baron, va înceta în județul Hunedoara. Este ultimul strigăt al baronilor roșii, foști comuniști, cu mentalitate de jupân și  care preferă ca noi să ne rupem gâtul pe drumurile județene, decât să le repare ei”, a mai spus Adrian David.

PNL a susținut o conferință de presă la Petroșani, acaolo unde cei care sunt acum în campanie electorală au punctat doar nereușitele, în opnia lor, a celor din opoziție.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Start în campanie. PNL acuze și limbaj nepotrivit la adresa PSD

  • 1 septembrie 2020 la 20:26
    Permalink

    PNL+PSD= aceasi mizerie

Comentariile sunt închise.