Sportivii San Montan aleargă pentru Rebeca

Sute de oameni au donat bani în contul copilașului care a generat un adevărat fenomen, fără precedent în Valea Jiului, micuța Rebeca. Și, după sportivii care au înotat ore în șir pentru această cauză, San Montan ne invită să alergăm, într-o cursă la finalul căreia banii vor fi donați micuței.

Sportivii de la San Montan au ajutat, an de an, câte un copilaș aflat în astfel de situații, iar acum a venit rândul micuței Rebeca. Nu puteau să nu rganizeze un eveniment dedicat acestui fenomen care a luat amploare fără precedent, așa că, pregătiți-vă pentru o nouă cursă. „Anul acesta începem Alături de Rebeca. Este un copilaș care are nevoie de noi, iar noi, care mereu am fost alături de câte un caz, și de data aceasta am hotărât ca, printr-o acțiune sportivă de caritate, să strângem bănuții atât de necesari”, a spus Erika Șanta, sportiva de la San Montan.

Cursa are loc între munți și vă puteți înscrie pentru alergare la 4 km, 12 km, 18 km, sau la o cursă cu bicicleta de 12 km, taxa minimă de înscriere fiind de 100 de lei.
Dar Erika, cea care a promovat în fiecare an astfel de cazuri și care s-a arătat uluită de acest răspuns, ne-a mărturisit că ar dori ca oamenii să reacționeze mereu așa. „Aproape în fiecare an am fost alături de câte un copil bolnav. Am început Alături de Edy- primul nostru caz, prima acțiune de caritate. Din păcate, pe Edy l-am pierdut pentru că nu s-au strâns banii necesari decât în 6 ani. Anii au fost fatidici pentru el și acum fac un apel către comunitatea noastră, care acum s-a mobilizat exemplar, în câteva zile, să facă la fel și pentru alți copii”, a mai spus Erika. Acțiunea are loc duminică, 30 ianuarie, de la ora 11.00, la Lunca Florii, la cabană. Cu banii strânși, micuța Rebeca va ajunge să fie operată într-o clinică din străinătate.
Diana Mitrache