“Sport si nutritie în naturã pentru TINEri”

Proiectul Scoala de varã ”Sport si nutritie în naturã pentru TINEri” are ca scop principal cresterea numãrului de tineri din SV României (judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara si Gorj) care practicã un stil de viatã sãnãtos, în comuniune cu natura, prin intermediul unei tabere de sport si nutritie ce va avea loc în statiunea Straja, din jud. Hunedoara, în perioada 1-7 septembrie 2019.
Dacã doresti sã te afli printre cei 40 de beneficiari (cu vârsta cuprinsã între 14 si 19 ani) interesati sã îmbrãtiseze un mod de viatã sãnãtos si sã iei parte la 4 ateliere de educatie fizicã si sport, 7 ateliere de nutritie, 7 ateliere de educatie în naturã si 1 atelier de igienã dentarã, te invitãm sã te înscrii prin completarea formularului de mai jos. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_TdChDNU_APg4GGbjQ7SNqm1r-AoKWA5A7hz2rR9uuRTvBA/viewform
Termenul limitã pânã când vei putea aplica este datã de 24 august 2019, ora 23.59.
În 25-26 august va avea loc selectia aplicantilor, iar la finalul zilei de 26 august vei afla dacã esti ales. Întrebãri si  rãspunsuri: Bucur Marius – 0727 851654 sau descoperamuntele@gmail.com ”Scoala de varã – Sport si nutritie în naturã pentru TINEri” este un proiect finantat de Ministerul Tineretului si Sportului.