Actualitate

Spaima bãncilor, suspecti într-o nouã loviturã

Cei doi vulcãneni ajutati de un individ din Bistrita, aflati dupã gratii, au operat si în Sebes. Anchetatorii spun cã sunt suspecti în trei spargeri de bancomate din care au furat peste 3000 de lei.
Aurel Stãnescu zis ”Diamant” (60 de ani) a fost arestat preventiv pentru furt calificat si tentativã dupã ce a fost prins alãturi de un tânãr de 27 de ani, Moise Talã, ambii din Vulcan, cã au fortat cel putin zece bancomate din Craiova si Filiasi, dar si aparate bancare de pe raza judetului Gorj. Un al treilea complice, Daniel Codreanu (21 de ani) se aflã si el dupã gratii.
Indivizii s-au ales cu un nou dosar penal si sunt cercetati de politistii din Sebes dupã ce au atacat trei bancomate din localitate. ”Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Sebes au identificat 3 bãrbati: S.A, de 60 de ani si T.M., de 27 de ani, ambii din municipiul Vulcan, judetul Hunedoara si C.F. de 21 de ani din municipiul Brãila, persoane bãnuite de comiterea unui numãr de trei infractiuni de furt calificat comise la data de 11.10.2017 din ATM-uri., din municipiul Sebes, judetul Alba”, spun anchetatorii. Spãrgãtorii de bancomate au reusit sã fure 3350 de lei.
Capul grupãrii de spãrgãtori, Aurel Stãnescu, abia a scãpat din puscãrie dupã ce a executat o parte din condamnarea de doi ani si jumãtate pe care o primise tot pentru spargerea unor ATM-uri bancare din Petrosani.
Maximilian Gânju