Somerii din Lupeni îmbracã în piele volane de BMW

Câteva sute de someri din municipiul Lupeni îsi vor gãsi un loc de muncã la fabrica de pe platforma industrialã Vâscoza, unde volanele a douã mãrci renumite de masini sunt îmbrãcate în piele.

Autoritãtile locale din Lupeni au anuntat cã un investitor care are deja o fabricã cu 170 de angajati, ce functioneazã de câtiva ani, intentioneazã sã se extindã si sã angajeze câteva sute de persoane fãrã loc de muncã din municipiu. Societatea respectivã se ocupã cu îmbrãcarea volanelor pentru renumitele mãrci nemtesti de masini, VW si BMV si urmãreste extinderea astfel ca la Lupeni, sã fie cel mai mare centru, firma mai având fabrici în vestul tãrii cum ar fi Timisoara. „Fabrica functioneazã în spatii închiriate pe platforma Vâscoza care este proprietate privatã si am înteles cã vor sã se extindã. Au în prezent 170 de angajati bine plãtiti si vor sã mai angajeze pe viitor câteva sute. Am înteles cã ar dori ca la Lupeni sã fie centrul pentru cã mai au fabrici. Ei îmbracã volane în piele pentru mãrcile auto WV si BMW  din câte cunosc”, a declarat, Gabriel Lungu, administrator public Lupeni. Reprezentantii municipalitãtii spun cã au discutat cu toti investitorii care opereazã pe platforma industrialã din Lupeni si vor sã-i sprijine pentru a-si mãri investitiile. „I-am sprijinit cu introducerea gazului metan, am avut discutii cu toti pentru cã sunt mai multe fabrici care au sute de angajati. Acum le facem soseaua de centurã pentru a putea sã-si transporte productia”, mai spune Lungu.

Maximilian Gânju

2 comentarii la „Somerii din Lupeni îmbracã în piele volane de BMW

  • 26 iulie 2012 la 09:00
    Permalink

    poi si credeti ca toate juristele si toate economistele din lupeni vor pune mana pe piele sa imbrace volane?

  • 27 iulie 2012 la 09:18
    Permalink

    bah cate locuri de munca bine platite sunt in lupeni si noi nu stim. unde sunt fabricile alea multe ? platforma industriala in lupeni ??? domnu lungu s-a uitat prea mult la filme… 🙂

Comentariile sunt închise.