Eveniment

UPDATE. FETITA ACCIDENTATA LA VULCAN, TRANSPORTATA CU ELICOPTERUL LA TIMISOARA / Sofer cãutat in douã judete, dupã ce a lovit o femeie si un copil pe trecerea de pietoni

Fetita de 2 ani ranita în accidentul de circulatie din municipiul Vulcan a fost transportata, în urma cu cateva minute, la Spitalul Judetean Timisoara. Transportul acesteia s-a facut cu ajutorul elicopterului SMURD.

“Starea fetitei este stabila, are politraumatisme, rani la cap, picioare si abdomen. Mama acesteia este acasa si aceasta a avut cateva contuzii”, a declarat managerul SUP, medicul Alin Vasilescu

–––––––––––-

Un bãrbat, care a accidentat o femeie si fetita ei de doar 2 ani pe o trecere de pietoni din Vulcan, este acum dat in consemn atat in Hunedoara, cat si Gorj.
El se afla, dupã cum povestesc martorii, la volanul unui Audi negru, inmatriculat in Anglia, cand a dat cu bolidul peste cele douã, care traversau strada si nici nu s-a sinchisit sã opreascã.
„Am auzit cã le-a lovit, dar nu a oprit. Mereu vedem masini de astea cu volan pe dreapta din Anglia, cã acum, cum e moda, toate sunt negre, Audi si conduse de inconstienti.
Le-a luat salvarea, dar erau lovite rãu”, povesteste o femeie din Vulcan, care a ajuns la putin timp dupã producerea accidentului in zonã. Accidentul s-a produs in zona UNIC, langã restaurantul „La Tugu” si martorii spun cã soferul nu a oprit deloc. Politia il cautã acum.
„Soferul unui autovehicul, care nu a fost identificat panã acum, a dat peste o femeie de 31 de ani si fiica acesteia de 2 ani, undeva in zona trecerii de pietoni, pe bulevardul principal. Se fac deocamdatã verificãri, iar populatia din zonã, care a observat ce s-a petrecut, este rugatã sã dea detalii. Cele douã au fost transportate la spital cu multiple contuzii”, spune Bogdan Nitu, purtãtor de cuvant al IPJ Hunedoara, care a mai precizat si faptul cã masina si soferul sunt dati in consemn pe raza judetelor Hunedoara si Gorj.
Cele douã au fost investigate de medicii din Vulcan, care au decis sã le trimitã la Petrosani. „La locul accidentului, noi am identificat o mãmicã cu o fetitã, constiente, cu politraumatisme, cu o usoarã amnezie post traumã, mama si am decis sã le transferãm la Petrosani, pentru mai multe investigatii, deoarece, in aceastã perioadã”, a precizat dr. Petre Corlan, medic la sectia UPU a Spitalului din Vulcan.
Cele douã victime au ajuns la spitalul de Urgentã din Petrosani si au fost supuse mai multor
investigatii amãnuntite.
Toti cei care pot da relatii despre sofer sau masina acestuia, sunt rugati sã contacteze organele de politie, sau sã sune la 112.
Diana Mitrache