Social-democratii în campanie electoralã la Lupeni

Sute de membri ai Organizatiei PSD Lupeni au împânzit strãzile din municipiul Lupeni în dupã amiaza zilei de joi, pentru a face cunoscut programul candidatului la presedintie si a convinge cetãtenii din Lupeni si din toatã Valea Jiului cã PSD are cel mai bun candidat pentru alegerile prezidentiale din acest an, în persoana doamnei Viorica Dãncilã, presedintele PSD.
În frunte cu senatorul Cristian Resmeritã, primarul Lucian Resmeritã, viceprimarul Iacob Mesaros, consilierii locali PSD, consilieri judeteni, dar si cu numerosi  oameni de frunte ai comunitãtii locale din municipiul Lupeni, care fac  parte din cea mai puternicã organizatie politicã localã de la nivelul judetului Hunedoara si una din cele mai importante din tarã, social-democratii au împãrtit mii de materiale electorale si au vorbit cu oamenii despre mãsurile din programul prezidentiabilului social-democrat, invitându-i sã-si exprime liber votul pentru desemnarea viitorului Presedinte al României.

8 comentarii la „Social-democratii în campanie electoralã la Lupeni

 • 28 octombrie 2019 la 06:56
  Permalink

  pe bune?! vreti presedinte o analfabeta care se si ne face de ras peste tot? cat de retardati trebuie sa fiti? verificati-va iq ! papagalii aia doar profita de voi.

 • 29 octombrie 2019 la 06:10
  Permalink

  esti vreunul din abonatii la banii statului ? da, eu mai stiu multe, dar tu nici macar bazele limbii române.

 • 29 octombrie 2019 la 06:54
  Permalink

  Si care ar fi bazele limbii romane dupa tine,”inteligentule”?

 • 30 octombrie 2019 la 05:51
  Permalink

  Multi….da’ prosti !

 • 30 octombrie 2019 la 11:56
  Permalink

  Gretos !

 • 30 octombrie 2019 la 21:51
  Permalink

  Majoritatea sunt asistati social ,adica milogii Primariei care sunt carati la cantina psd,, gloria comunismului”.Mamarlanii cu oile (prosti) la pascut.

 • 31 octombrie 2019 la 00:46
  Permalink

  S-au intalnit hotii cu prostii sa faca campanie la o inculta…

 • 31 octombrie 2019 la 22:29
  Permalink

  de ce ti-ai sters comentariul anterior, nefericitule? iti vedea lumea competentele ? esti un comunist. ti-a pus si tie ceva la pensie ? copiii tai vor trage pentru datoriile astea !

Comentariile sunt închise.