Sistem de supraveghere modern pentru cinematograful Victoria

Autoritãtile locale din Petrosani doteazã cinematograful Victoria cu sistem de supraveghere modern.
Cinematograful a fost dat în folosintã la sfârsitul lunii martie, iar pentru a evita degradarea investitie, dar si faptele antisociale, autoritãtile locale achizitioneazã un sistem de supraveghere.
“Achizitionarea si instalarea unui sistem de supraveghere video în circuit închis, pentru supravegherea zonelor de acces public (interior si exterior) ale sediului Cinema Victoria din municipiul Petrosani. Acest sistem de supraveghere video este necesar pentru asigurarea unei mai bune protectii a bunurilor si dotãrilor materiale din cadrul obiectivului protejat, precum si a persoanelor care participã la evenimentele organizate în incinta Cinema Victoria, urmãrindu-se astfel descurajarea sãvârsirii unor acte antisociale si de vandalism în sediul Cinema Victoria si în proximitatea acestuia”, aratã oficialii administratiei locale de la Petrosani.
13.357,35 lei, fãrã TVA este suma alocatã pentru achizitionarea sistemului de supraveghere. 3.728.650 lei a costat proiectul de modernizare al cinematografului Victoria din Petrosani.
Monika BACIU